Αποστομωτική απάντηση Πολάκη σε Νικολάου: «Εκτός από το να ροκανίζετε λεφτά του Δημοσίου είστε και μια ασύστολη ψεύτρα»

«Με τη σημερινή σας απάντηση κυρία Νικολάου αποδείξατε πως εκτός από το να ροκανίζετε λεφτά του Δημοσίου είστε και μια ασύστολη ψεύτρα», σχολιάζει ο Παύλος Πολάκης, την απάντηση της Σοφίας Νικολάου, γενικής γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής στα όσα κατήγγειλε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις τιμές με τις οποίες προμηθεύτηκε το Δημόσιο υλικά προστασίας για τα σωφρονιστικά καταστήματα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση-απάντηση του Π. Πολάκη:

«Η ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ «απάντησε» στις καταγγελίες μου με αυτό το κατάπτυστο δελτίο τύπου (φωτό 1) νομίζοντας πως απευθύνεται σε ηλίθιους που δεν καταλαβαίνουν !!!

1)ΑΝΤΙ ΑΛΛΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ προς την κυρία Νικολαου κοινοποιώ ,σήμερα 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (που υπάρχει μεγάλη ζήτηση τέτοιων ειδών όπως λέει η κυρία Νικολαου για να δικαιολογήσει τη διπλάσια τιμή που αγόρασε τα γάντια νιτριλιου για τα σωφρονιστικά καταστήματα) δυο φωτογραφίες(φωτό 2-3) από καταστήματα διαδικτυακών πωλήσεων που φαίνεται σε ΤΙ ΤΙΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ !!(και όχι το κράτος που με τη μαζική αγορά μπορεί να πετύχει χαμηλότερες τιμές)

Σημειωτεον υπάρχουν και πολύ φθηνότερα από αυτά που ανέβασα!!

2) Με τη σημερινή σας απάντηση κυρία Νικολαου ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ πως εκτός από να ροκανίζετε λεφτά του δημοσίου είστε και μια ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΨΕΥΤΡΑ !!

Πρώτον η ΕΛΑΣ δεν έκανε ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό όπως λέτε ,εσείς δεν πήρατε ΚΑΜΙΑ άλλη προσφορά και τρίτον όπως φαίνεται στη φωτογραφία 4 η προσφορά των 8,85 ευρώ/κουτί ,της εταιρείας που πήρε τα 6.500.000 γάντια της ΕΛΑΣ ,ΔΟΘΗΚΕ στις 18 Νοεμβρίου ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ όπως λέτε για να δικαιολογήσετε την «αρπαχτή « που κάνατε εσείς στις 3 Δεκεμβρίου με την ανάθεση των 17,5 ευρώ/κουτί!!!!!

ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,μετά και από αυτή την ΜΗ απάντηση ,ένας δρόμος σας μένει :Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ !Αλλιως πρέπει να σας ΑΠΟΠΕΜΨΟΥΝ !( εκτός αν σας έχουν υποχρέωση....)»

Η ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ «απάντησε» στις καταγγελίες μου με αυτό το κατάπτυστο δελτίο τύπου (φωτό 1) νομίζοντας πως απευθύνεται...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.