Μετά τις αντιδράσεις

Αποσύρθηκε η αυτεπάγγελτη δίωξη όσων απειλούν συμβολαιογράφους

Απαλείφθηκε η αυτεπάγγελτη δίωξη όσων απειλούν συμβολαιογράφους κατά τη διενέργεια πλειστηριασμού, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Όπως είχε ενημερώσει νωρίτερα το documentonews.gr, οι ενστάσεις σημαντικής μερίδας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αποτυπώθηκαν και στην έκτακτη ενημέρωση της Κ.Ο. επέφεραν τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς προκειμένου να παρθεί πίσω η ρύθμιση για την αυτεπάγγελτη δίωξη όσων απειλούν συμβολαιογράφους κατά τη διενέργεια πλειστηριασμών.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε την απαλοιφή της παραγράφου στην εν λόγω τροπολογία. «Η εύρυθμη ολοκλήρωση ενός πλειστηριασμού μπορεί να γίνει και χωρίς αυτή την παράγραφο» είπε ο Σταύρος Κοντονής, κερδίζοντας το χειροκρότημα της πλειοψηφίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.