Απότομη προσγείωση για την Μπάγερν, 1-2 από την Χόφενχάιμ

Απότομη προσγείωση για την Μπάγερν, 1-2 από την Χόφενχάιμ

Λίγες ημέρες μετά το εμφατικό 7-2 επί της Τότεναμ στο Τσάμπιονς Λιγκ και δύο εβδομάδες πριν αντιμετωπίσει δύο φορές στην ίδια διοργάνωση τον Ολυμπιακό, η Μπάγερν υπέστη την πρώτη της ήττα στο γερμανικό πρωτάθλημα με 2-1 από την Χόφενχαϊμ μέσα στο Μόναχο.

Σκόρερ για την Χόφενχαϊμ ήταν ο 26χρονος Σαργκίς Ανταμιάν, που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας . Ο Αρμένιος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 54’ και παρότι η Μπάγερν έφτασε στην ισοφάριση (1-1) στο 73’ με τον Λεβαντόφσκι, έξι λεπτά αργότερα (79’) ο Ανταμιάν πέτυχε και το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς και διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για την Χόφενχαϊμ.

Παρών στην εξέδρα ήταν και άνθρωπος του Ολυμπιακού καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους Βαυαρούς στις 22 του μήνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στις 6 Νοεμβρίου στο Μόναχο για τον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Μπόατενγκ, Σίλε, Κίμιχ, Παβάρ, Τ. Αλκάνταρα, Κουτίνιο, Γκνάμπρι, Τολισό (60’ Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι, Κομάν (60’ Μίλερ).

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Χούμπνερ, Καντεράμπεκ (62’ Σταφυλίδης), Ακπογκουμά, Πος, Ρούμπι, Γκρίλιτς (67’ Νόρντβεϊτ), Σκοβ, Γκέιγκερ, Μπεμπού, Ανταμιάν (82’ Μπίτσακσιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter