Αποχή διαρκείας από τους διαιτητές της Super League

Αποχή διαρκείας από τους διαιτητές της Super League

Έως εδώ και μη παρέκει! Οι διαιτητές και οι βοηθοί της Σούπερ Λίγκας αποφάσισαν αποχή διαρκείας από τα παιχνίδια μετά το νέο περιστατικό βίας κατά συναδέλφου τους και συγκεκριμένα του Αγγελου Ευαγγέλου.

Οι ρέφερι της λίγκας ψήφισαν χθες και αποφάσισαν να μην κατέβουν να σφυρίξουν τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής, ενώ την περασμένη εβδομάδα είχαν ενημερώσει την ΕΠΟ ότι θα απέχουν από τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής. Η απόφαση τους ήταν ομόφωνη

Οι διαιτητές θα απείχαν από τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας που έχουν οριστεί στις 11 και τις 12 Ιανουαρίου. Κι αυτό διότι παράγοντες ΠΑΕ είχαν καταθέσει εναντίον τους μηνύσεις για διαιτητικά λάθη. Σε συνάντηση που είχαν με την ΕΠΟ ζήτησαν να αποσυρθούν οι μηνύσεις για να σφυρίξουν κανονικά. Κάτι που όχι μόνο δεν έγινε, αλλά χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε την πρόθεσή της να μηνύσει τους διαιτητές του αγώνα με τον Βόλο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα ξημερώματα άγνωστοι πέταξαν κροτίδα στο σπίτι του Ευαγγέλου. Το περιστατικό οδήγησε τους διαιτητές στην απόφαση να ξεκινήσει νωρίτερα η αποχή τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter