Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
"Επισφαλείς οι συνθήκες για τους εργαζόμενους"

Aποχή και των δικαστικών υπαλλήλων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας

Μετά την απόφαση της διεύθυνσης του Ειρηνοδικείου Αθηνών, να ματαιωθεί η εκδίκαση όλων των σημερινών υποθέσεων "για λόγους ανωτέρας βίας λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο κτίριο από την ρίψη χημικών κατά τη χθεσινή διαδικασία των πλειστηριασμών", ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας αποφάσισε ομόφωνα τη διακοπή όλων των εργασιών της γραμματείας που στεγάζονται στο κτίριο του Ειρηνοδικείου-Πταισματοδικείου Αθηνών.

Στη σχετική ανακοίνωση του,ο Σύλλογος, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το γεγονός ότι ο χώρος των δικαστηρίων μετετράπη σε πεδίο μάχης με επακόλουθο να προκληθούν επισφαλείς συνθήκες για εργαζόμενους, δικηγόρους και πολίτες.

Καλεί δε τους αρμόδιους να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την άμεση αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτίριο του Ειρηνοδικείου-Πταισματοδικείου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.