Αποχή Ολυμπιακού από το ΔΣ της Super League

Αποχή Ολυμπιακού από το ΔΣ της Super League

H ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έστειλε εκπρόσωπο της στο έκτακτο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, το οποίο έχει ως βασικό θέμα την απόφαση των διαιτητών να μην σφυρίξουν στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας ανέφεραν ότι «θα απέχουμε από κάθε τέτοια κουβέντα, εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Δεν συμμετέχουμε σε καμία φαρσοκωμωδία. Το μόνο για το οποίο θα συζητήσουμε σοβαρά, είναι το πώς έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο». Και συμπλήρωσαν: «Όταν κάτι εξευτελίζεται σε τέτοιον βαθμό, δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά, εάν δεν υπάρχει συζήτηση επί της ουσίας του προβλήματος».

Το πρωτάθλημα, έτσι και αλλιώς, είναι στον αέρα, και θεωρείται απίθανο να διεξαχθούν αγώνες τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου. Οι εξελίξεις θα καθοριστούν από την συνάντηση των Big 4 (Σαββίδης, Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος), ενώ δεν αποκλείεται νέα δυναμική παρέμβαση από την FIFA και την UEFA.

 Ραντεβού με ΚΕΔ

To συμβούλιο της λίγκας αποφάσισε ομόφωνα να διεξαχθούν κανονικά τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής και γι’ αυτό θα ζητήσει και ραντεβού με την ΚΕΔ. Η συγκεκριμένη απόφαση ήταν δεδομένη, αφού αν δεν γίνουν τα ματς θα επιβληθούν ρήτρες στις ομάδες από τη Nova και την ΕΡΤ. H «ποινή» σε αυτήν την περίπτωση είναι 200.000 ευρώ για κάθε γηπεδούχο.

Το ραντεβού πάντως της Super League με την Επιτροπή Διαιτησίας αναμένεται να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τις ΠΑΕ. Κι αυτό διότι οι διαιτητές δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, εάν δεν ανακληθούν όλες οι μηνύσεις που έχουν κατατεθεί σε βάρος τους από παράγοντες ομάδων.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter