Δίκη Πισπιρίγκου: Παραιτείται από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης ο Αλέξης Κούγιας; Τι δήλωσε μετά από… διαβουλεύσεις

Δίκη Πισπιρίγκου: Παραιτείται από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης ο Αλέξης Κούγιας; Τι δήλωσε μετά από… διαβουλεύσεις

Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, διαμαρτυρόμενος για την απόρριψη από το δικαστήριο αιτήματος του του για κλήτευση νέων μαρτύρων, εξετάζει ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Πισπιρίγκου: Ένταση στο δικαστήριο κατά την εξέταση του καθηγητή τοξικολογίας – «Ντροπή σου, κάνε μου μήνυση»

«Πρόκειται για μια δίκη εμβληματική και τέτοια προσβολή στα δικαιώματα της κατηγορούμενης δεν έχω ξαναδεί. Στερείτε από την κατηγορούμενη τα δικαιώματα της. Θέλω να εκτεθεί το δικαστήριο. Δεν μπορεί να μείνει η κατηγορούμενη χωρίς δικηγόρο», ανέφερε στο δικαστήριο μετά την ομόφωνη απόρριψη του αιτήματος του για κλήτευση μαρτύρων τους οποίους θεωρεί σημαντικούς για την αποδεικτική διαδικασία.

Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε διακοπή της δίκης για μια εβδομάδα προκειμένου να συνεννοηθεί με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για να αποχωρήσει από την υπεράσπιση και να επιλέξει η ίδια η κατηγορούμενη.

Διαβάστε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχει γονιδιακή μετάλλαξη που κληρονομείται από τους απογόνους, λέει ο Αλέξης Κούγιας

Διαβουλεύσεις

Τελικά, μετά από… διαβουλεύσεις δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι παραιτούνται όλοι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ένδειξη διαμαρτυρίας και επιφυλάσσονται την ερχόμενη Πέμπτη να ανακοινώσουν την απόφαση τους για αν θα επανέλθουν.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να διοριστεί συνήγορος και η δίκη είναι σε διακοπή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter