Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας – Τι αναφέρει στη δήλωσή του

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας – Τι αναφέρει στη δήλωσή του

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανακοίνωσε την Κυριακή ο Στέφανος Τζουμάκας στη δεύτερη ημέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, όπου σε μακροσκελή δήλωσή του εκτιμά ότι είναι «αδύνατη η υπέρβαση και η αποτροπή σχεδίου διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».

Υποστηρίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση του Α. Τσίπρα είναι ένα ακέφαλο σώμα» και πως «ήταν η πρώτη πράξη για το πολιτικό τέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ»

Όπως αναφέρει, «η χθεσινή “συνάντηση” του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μπορεί να ονομασθεί οτιδήποτε άλλο εκτός από Συνεδρίαση ΚΕ Προοδευτικού κόμματος. Πρωτοφανής πολιτική κατάπτωση, το θράσος και η απάτη ξεπέρασαν κάθε όριο στην ομιλία του εκπροσώπου των εναπομεινάντων. Μεθοδεύσεις και ίντριγκες από το Προεδρείο».

»Δεν έχει νόημα εδώ και πολύ καιρό. Αποτελεί όνειδος για την πολιτική και τη Δημοκρατία αυτό το ετερόκλητο συνονθύλευμα που οδηγεί σε μια Νέα Δεξιά λεγόταν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μετά την αποχώρησή του Α. Τσίπρα είναι ένα ακέφαλο σώμα. Ήταν η πρώτη πράξη για το πολιτικό τέλος του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Τζουμάκας ήταν ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει τη διαγραφή τους από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter