Παραιτήθηκε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης – Τι δηλώνει στο documentonews

Παραιτήθηκε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης – Τι δηλώνει στο documentonews

Όπως έγινε γνωστό, ο μέχρι σήμερα γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης, συναντήθηκε με την Φώφη Γεννηματά και της ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τη θέση του. 

Άρχισαν τα όργανα στο Κίνημα Αλλαγής! Ο Σταμάτης Μαλέλης αποχωρεί από τη θέση του γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ!

Ο κ. Μαλέλης συναντήθηκε με την Φώφη Γεννηματά και εκεί επιβεβαιώθηκε, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, «αυτό που συμβαίνει εδώ και δύο μήνες: η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη».

Να σημειωθεί ότι μετά τα εκλογικά αποτελέσματα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές και στην κομματική ιεραρχία, με τις οποίες, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, ο κ. Μαλέλης, αν και της αναγνωρίζει αυτό το δικαίωμα, δεν συμφωνεί. Η πενιχρή αύξηση των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ, σε συνδυασμό με τη διατήρηση των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει απλώς προβληματίσει την Χαριλάου Τρικούπη, αλλά έχει οδηγήσει την ηγεσία στην απόφαση να κάνει αλλαγές και στην «ομάδα», βάζοντας κάποιους στο παιχνίδι και άλλους στον… πάγκο!

Ωστόσο, το θέμα του κ. Μαλέλη δεν ήταν αυτό. Όπως δήλωσε στο documentonews.gr, όταν ρωτήσαμε τι εννοεί με την ιδιαίτερα αιχμηρή κατακλείδα της ανακοίνωσής του, στην οποία τονίζει ότι «εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω! Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω, δεν μπορώ να υπηρετήσω», μας απάντησε το εξής: «Δεν κάνει την αριστερή στροφή που κρίνω ότι θα έπρεπε να κάνει το Κίνημα Αλλαγής»!

Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μαλέλης ήταν από τα λίγα κορυφαία στελέχη του ΚΙΝΑΛ, που δεν συμφωνούσε ούτε με την παροχή ψήφου ανοχής προς τη ΝΔ, σε περίπτωση που δεν είχε αυτοδυναμία – κάτι που είχε δηλώσει ξεκάθαρα και στο Documento.

«Την ευχαρίστησα (σ.σ. Φ. Γεννηματά) για τη συνεργασία», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαλέλης και τόνισε ότι θα συνεχίσει να παλεύει «για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κίνημα και για μεγάλη δημοκρατική παράταξη, που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία, τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος».

Ο Σ. Μαλέλης δήλωσε ακόμη ότι εκτιμά πως έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους με τη ΝΔ και θεωρεί ότι το Κίνημα πρέπει να είναι μπροστά «με καθαρές και όχι αμφίσημες», όπως τις χαρακτήρισε με νόημα, «απόψεις»! «Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις, που οδήγησαν το ΚΙΝΑΛ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου», υποστήριξε ο κ. Μαλέλης, «θα την ασκήσω στα όργανα του κόμματος»

Την Πέμπτη συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο και την Παρασκευή η κεντρική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να αποτιμηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα και οι πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter