Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Χ. Κάτανας

Την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε, με επιστολή του, ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Χάρης Κάτανας, εκφράζοντας αντιρρήσεις απέναντι στην ηγεσία του κόμματος.

«Βρήκα μπροστά μου λάθος επιλογές με τις οποίες έπρεπε να διαφωνήσω, αντιμετώπισα ιδεοληψίες, προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα, και να διορθώσω καταστάσεις. Οι απόψεις μου ήταν μειοψηφικές και δεν βρήκαν ανταπόκριση», σημειώνει ο κ. Κάτανας. Τονίζει ότι επέλεξε να μην αποδεχθεί «τη σιωπή των σκοπιμοτήτων» και «το αντίδωρο του συμβιβασμού», αλλά να παραμείνει σταθερός στο δρόμο ευθύνης που διάλεξε όταν εισήλθε στην πολιτική. Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρει ότι, δεν μπορεί άλλο να σιωπά, "για να μην ενοχλεί εσωκομματικά" και δηλώνει ότι "δεν μπορώ να παραμείνω σε έναν πολιτικό φορέα, που στηρίζει μια κυβέρνηση καταστροφική για τη χώρα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.