Αποχωρεί ο Αλαφούζος από τον ΠΑΟ – Άνθρωπος των Βαρδινογιάννηδων αναλαμβάνει το «τιμόνι»

Αποχωρεί ο Αλαφούζος από τον ΠΑΟ – Άνθρωπος των Βαρδινογιάννηδων αναλαμβάνει το «τιμόνι»

Ενας άνθρωπος της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, αναλαμβάνει από αύριο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! 

Ο Γιάννης Αλαφούζος επικαλείται φόρτο εργασίας στις επιχειρήσεις του με συνέπεια να μην μπορεί να ασχολείται σε καθημερινή βάση με την «πράσινη» ΠΑΕ. Για το λόγο αυτό αφήνει την προεδρία, αλλά αν βρεθεί κάποιος αγοραστής θα δώσει και τις μετοχές του. Εδώ και μήνες ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ έχει παραδώσει τα κλειδιά της ΠΑΕ στους στενούς συνεργάτες του (Παναγόπουλος, Τουμαζάτος, Μπαλωμένου) και ο ίδιος έχει απομακρυνθεί από την ομάδα.

Ο Μαυροκουκουλάκης ήταν άνθρωπος του Βαρδή Βαρδινογιάννη και για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Εδώ και μήνες είναι έντονη η φημολογία ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Φημολογία που δεν επιβεβαιώνεται, αλλά από αύριο ένας δικός της άνθρωπος θα είναι πρόεδρος του «Τριφυλλιού».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει χρέος που φτάνει τα 30 εκατ. ευρώ και από το περιβάλλον Αλαφούζου διευκρινίζεται ότι θα την χρηματοδοτεί όσο είναι ο μεγαλομέτοχος της. Δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά, αφού αυτός υπέγραφε και είναι υπόλογος για τις οφειλές. Τα χρέη (στο δημόσιο και σε παίκτες) έχουν διακανονιστεί και αποπληρώνονται σε δόσεις… Κωτσόβολου.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter