Αποχωρεί ο Ζιντάν από τη Ρεάλ

Αποχωρεί ο Ζιντάν από τη Ρεάλ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ότι δεν θα συνεχίσει στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, πέντε ημέρες μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Champions League.

«Πρέπει να μιλήσει ο Ζιντάν, πρώτος. Ήλθε να με δει χθες για να μου ανακοινώσει μια απρόσμενη απόφαση, αυτός είναι που πρέπει να εξηγήσει τι έχει συμβεί. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τη σεβαστούμε. Θα ήθελα πολύ να τον μεταπείσω, αλλά δεν ξέρω πώς. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την αφοσίωσή του, για ότι έκανε στην ομάδα. Δεν είναι ένα αντίο. Εάν χρειάζεται ένα διάλειμμα, το αξίζει», είπε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, και στην συνέχεια πήρε το λόγο ο Ζιζού: 

«Αποφάσισα να μην είμαι προπονητής της Ρεάλ. Για μένα, για την ομάδα, τους παίκτες, είναι λίγο παράξενη στιγμή. Αλλά, είναι και σημαντική. Αυτή η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή για να συνεχίσει. Χρειάζεται άλλη μεθοδολογία δουλειάς, γι’ αυτό κι έλαβα αυτή την απόφαση. H απόφασή μου για πολύ κόσμο δεν έχει νόημα, αλλά για εμένα έχει. Είναι η στιγμή να γίνει αυτή η αλλαγή. Ο κόσμος τόσο ως προπονητή, όσο κι ως ποδοσφαιριστή με στήριξε πάντα. Αγαπώ αυτόν τον κόσμο και θέλω να τον ευχαριστήσω ακόμη μία φορά. Υπάρχουν δύσκολες στιγμές μέσα στη σεζόν. Ζήσαμε, κάποιες από αυτές. Για παράδειγμα, όταν υπάρχουν αποδοκιμασίες. Αλλά, αυτό είναι μέρος της ομάδας, έχουμε απαιτητικούς οπαδούς. Όταν έχεις δύσκολες στιγμές, πρέπει να βγεις μπροστά κι ο κόσμος το καταλαβαίνει».

Στο ερώτημα αν το γνώριζαν οι παίκτες, ο Ζιντάν, απάντησε λέγοντας «ναι, το ξέρουν. Δεν μίλησα ατομικά με τον καθένα, αλλά η ομάδα το γνωρίζει μέσω γραπτού μηνύματος. Θα μιλήσω με τους αρχηγούς, μίλησα ήδη με τον Σέρχιο Ράμος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter