Αποχώρηση χορηγών από την εκπομπή της Στεφανίδου για τη στάση της στην υπόθεση Λιγνάδη

Αποχώρηση χορηγών από την εκπομπή της Στεφανίδου για τη στάση της στην υπόθεση Λιγνάδη

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίον η Τατιάνα Στεφανίδου προσέγγισε την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, με γνωστή εταιρεία να ανακοινώνει την απόσυρση της χορηγίας της προς την εκπομπή της.

«Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής “ΤLive” με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή», σημείωσε χαρακτηριστικά η εταιρεία έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τον τρόπο με τον οποίον παρουσιάστηκε η προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη από την εκπομπή.

Παρόμοιες κινήσεις φέρεται να έχουν γίνει και από άλλες εταιρείες που βρίσκονται στη λίστα χορηγών της εκπομπήςτης Τατιάνας Στεφανίδου. 

Πριν από μερικές ημέρες, η Τατιάνα Στεφανίδου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη πως: «Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο. Ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά. Το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της αποτυχίας, της απόγνωσης και θα πούμε κιόλας για το πώς πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης», προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter