Αποζημίωση από τον ΣΚΑΪ 50.000 ευρώ ζητά η Ελεονώρα Μελέτη

Αποζημίωση από τον ΣΚΑΪ 50.000 ευρώ ζητά η Ελεονώρα Μελέτη

Αγωγή κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ κατέθεσε η Ελεονώρα Μελέτη ζητώντας 50.000 ευρώ λόγω άκυρης απόλυσης.

Όπως αναφέρει η ίδια η παρουσιάστρια, η συνέχιση της συνεργασίας τους δεν προχώρησε παρά την αρχική τους συμφωνία, ενώ το κανάλι ανέφερε δημοσίως ότι αποχώρησε οικειοθελώς. Επιπλέον, η ίδια τονίζει πως ο εργοδότης της γνώριζε πως ήταν έγκυος κάτι που συνιστά την απόλυση άκυρη.

«Παρά το γεγονός ότι είχαμε συμφωνήσει με τον σταθμό την περαιτέρω συνεργασία, αντιμετώπισα μια αδιάφορη και επιθετική στάση, σε σημείο να μην μπορώ να επικοινωνήσω με τους εκπροσώπους του καναλιού, οι οποίοι με απέφευγαν επιμελώς και εξακολουθητικώς. Αίφνης την 28η Αυγούστου το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία μαζί μου και εντέλει την 31η Αυγούστου μου ανακοίνωσε ότι διακόπτει οριστικά τη μεταξύ μας σύμβαση, ενώ την ίδια ημέρα δήλωσε ψευδώς έναντι των αρμοδίων αρχών την οικειοθελή αποχώρησή μου ενώ ουδέποτε συνέβη αυτό» αναφέρει στην αγωγή, μέσω της οποίας ζητά ως μισθούς ποσό της τάξης των 17.065,26 ευρώ, ενώ για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης 30.000 ευρώ.

«Ως προελέχθη κυοφορώ ήδη από την 7.7.2017 και το γεγονός της εγκυμοσύνης μου καθιστά άκυρη την απόλυσή μου, η οποία μετά ταύτα τυγχάνει πολλαπλώς άκυρη. Η γνώση της κατάστασής μου σαφώς και υπήρχε στο κανάλι. Σκοπίμως και εν αγνοία μου προσέδωσε ψευδώς τον χαρακτηρισμό της οικειοθελούς αποχώρησης, δεν εγένετο καν επίκληση σπουδαίου λόγου όπως απαιτεί ο νόμος».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter