Αποζημίωση για τις ζημιές που προκάλεσε η ΕΛΑΣ στις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ ζητά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Αποζημίωση για τις ζημιές που προκάλεσε η ΕΛΑΣ στις φοιτητικές εστίες του ΕΚΠΑ ζητά η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

«Να αποκατασταθούν άμεσα όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ και προχωρήσει άμεσα το πρόγραμμα ανακαίνισης των εστιών» ζητά με ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή  την κατάσταση των παλαιών φοιτητικών εστιών του ΕΚΠΑ.

«Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι έβαλε τέλος στα κυκλώματα και την ανομία στις παλαιές φοιτητικές εστίες του ΕΜΠ» τονίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι «δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, εκλεκτό του Κ. Μητσοτάκη. Δυστυχώς για αυτόν δεν λύνονται αυτά τα προβλήματα με επιχειρήσεις της αστυνομίας».

«Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Διεκδικούμε τα αυτονόητα» καταλήγει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

Τις τελευταίες ημέρες η Κυβέρνηση προσπαθεί να μας πείσει ότι έβαλε τέλος στα κυκλώματα και την ανομία στις παλαιές φοιτητικές εστίες του ΕΜΠ.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα έπρεπε να έχει λύσει εδώ και χρόνια, όταν φοιτητές και εστιακοί σύλλογοι κατήγγειλαν τις επιθέσεις και τη μαφία που λυμαινόταν τις εστίες αυτές. Δεν έκανε τίποτα.

Η προσπάθεια αυτή δεν μπορεί να κρύψει την σκληρή πραγματικότητα. Αυτή της εγκατάλειψης και της αδιαφορίας.

Δωμάτια σε τραγική κατάσταση, υποδομές χωρίς συντήρηση που δεν λειτουργούν, με τη διοίκηση του ΕΜΠ να μην έχει πόρους και να καταφέυγει σε αναζήτηση δωρεών για την ανακαίνιση.

Ο Πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ Κ. Δέρβος κρύβεται όλες αυτές τις μέρες ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι η κάλυψη των λειτουργικών δαπανών και των δαπανών συντήρησης είναι δική του υποχρέωση.

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, εκλεκτό του Κ. Μητσοτάκη.

Δυστυχώς για αυτόν δεν λύνονται αυτά τα προβλήματα με επιχειρήσεις της αστυνομίας.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια.

Διεκδικούμε τα αυτονόητα· να αποκατασταθούν άμεσα όλες οι ζημιές που προκλήθηκαν από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ και προχωρήσει άμεσα το πρόγραμμα ανακαίνισης των εστιών.

Διαβάστε επίσης:

Η αστυνομία του Θεοδωρικάκου μπουκάρει σε φοιτητικές εστίες (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter