Απρέπεια Κικίλια σε Τσακαλώτο

Απρέπεια Κικίλια σε Τσακαλώτο

Το πολιτικό και αθλητικό του …ήθος απέδειξε για άλλη μια φορά ο Βασίλης Κικίλιας, στη διάρκεια συζήτησης στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Απαντώντας στον Ευκλείδη Τσακαλώτο που συνέκρινε τις δημοσκοπήσεις με τα λουκάνικα, είπε: «Άλλοι δροσίζονται με τα λουκάνικα και άλλοι ζορίζονται».

Προηγουμένως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε πει: «Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι οι δημοσκοπήσεις και η στατιστική έχουν ένα κοινό με τα λουκάνικα: δεν θες να δεις πώς… φτιάχνονται. Ας περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα».

Ο υπουργός τόνισε ακόμα: «Το ουσιαστικό που θέλω να πω είναι ότι ΝΔ και ΚΙΝΑΛ είχα έναν βασικό στόχο: τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτο δεν το πέτυχαν! Ναι μεν υπήρξε άνοδος του διπολισμού, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει δυνατός και εντός πολιτικής σκηνής παρά τις αντίθετες προβλέψεις.

Δεύτερον δεν είχαμε αντιπαράθεση για κυβερνητικά προγράμματα. Εγω το έχω πει πολλές φορές ότι δεν ξέρω καν τι λέει η ΝΔ για το πρόγραμμα της για δημοσιονομικό χώρο και τι θα έδινε αυτή. Έχει γίνει η συγκεκριμένη συζήτηση, αλλά την έχει αποφύγει, όμως όταν έρθει η ώρα των εκλογων θα πρέπει να το κάνει

Επίσης βλέπουμε ότι τις τελευταίες ώρες πηγαίνει πολύς κόσμος στα εκλογικά κέντρα. Κι αυτό με τη δική μας εμπειρία γεμίζει με αισιοδοξία γιατί πριν από ένα μήνα μας έλεγαν ότι θα χάσουμε με μεγάλη διαφορά, αλλά βλέπουμε ότι ο δικός μας κόσμος πηγαίνει στις εκλογές με πολύ καλύτερο ηθικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter