Απρέπειες Μπέου στο Πανθεσσαλικό Συνέδριο Φαρμακοποιών

Απρέπειες Μπέου στο Πανθεσσαλικό Συνέδριο Φαρμακοποιών

Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί όσους συμμετείχαν στο 5ο Πανθεσσαλικό Συνέδριο Φαρμακοποιών Θεσσαλίας στο Valis Αγριάς καθώς στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος, απευθύνθηκε υποτιμητικά στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας κ. Κων. Ματσιόλη, αποκαλώντας τον «δήθεν».

Ειδικότερα, ανεβαίνοντας στο βήμα, μετά τον χαιρετισμό εκπροσώπου της Ι.Μ. Δημητριάδος, ο Δήμαρχος Βόλου σχολίασε πως δεν υπήρχε προέλευση στο Συνέδριο, με τον οικοδεσπότη Κων. Ματσιόλη να απαντάει πως είναι νωρίς (11.30) και θα προσέλθουν κι άλλοι σύνεδροι, όπως κι έγινε στη συνέχεια.

Ο κ. Μπέος επέμενε στην κριτική του, λέγοντας πως μάλλον θα άργησε η αγελάδα και θα καθυστέρησαν οι σύνεδροι και κάλεσε τους φαρμακοποιούς να στηρίζουν με την παρουσία τους τις διοργανώσεις και όχι δήθεν, όπως δήθεν είναι ο Πρόεδρος, ανέφερε για τον κ. Ματσιόλη και στη συνέχεια διάβασε το κείμενο του χαιρετισμού, επέστρεψε στο κάθισμά του και σε μερικά λεπτά αποχώρησε με τη συνοδεία του.

«Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο για τα καλά λόγια του» ήταν η απάντηση του οικοδεσπότη κ. Ματσιόλη, ο οποίος καλωσόρισε στη συνέχεια τον βουλευτή της ΝΔ Κων. Μαραβέγια και τον κάλεσε στο βήμα για χαιρετισμό.

Σύνεδροι από διάφορα σημεία της χώρας, μετέφεραν στην οργανωτική επιτροπή την δυσαρέσκειά τους για το πρωτοφανές και αναίτιο κράξιμο από τον κ. Μπέο, επισημαίνοντας ότι σε ανάλογες εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις, οι τοπικοί άρχοντες είναι ευγενικοί και φιλόξενοι με τους επισκέπτες στην περιοχή τους, τους οποίους επιθυμούν να ξαναδούν.

«Σε άλλες πόλεις κάνουν πως και πως να δουν επιστημονικά συνέδρια με κόσμο από όλη την Ελλάδα, με επιστήμονες οι οποίοι γίνονται πρεσβευτές του τόπου κι εδώ σήμερα είχαμε μια αγενή συμπεριφορά του πρώτου πολίτη. Να τον χαίρεστε», ήταν το σχόλιο πανεπιστημιακού ενώ σε ανάλογο περιεχόμενο κινήθηκαν και οι υπόλοιπες αναφορές.

Οι εργασίες του 5ου πανθεσσαλικού φαρμακευτικού συνεδρίου, με το MYVOLOS.NET χορηγό επικοινωνίας, ξεκίνησαν με την εισήγηση «Βότανα Πηλίου-τα δώρα του Θεού» από την κα Σοφία Κανταράκη, Φιλόλογο-συγγραφέα, υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων ΔΔΕ Μαγνησίας και ακολούθησαν ειδικότερα θέματα για τους φαρμακοποιούς από ιατρούς, φαρμακοποιούς, πανεπιστημιακούς κ.α.

Το Συνέδριο συνεχίζεται αύριο το πρωί ενώ τα συμπεράσματα θα συνοψιστούν στις 4 μ.μ.

Πηγή: myvolos.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter