Απρόκλητη και πρωτοφανής βία αστυνομικών κατά μεταναστών στην Ζάκυνθο (Video)

Απρόκλητη και πρωτοφανής βία αστυνομικών κατά μεταναστών στην Ζάκυνθο (Video)

Με τον πιο απάνθρωπο τρόπο και με πρωτοφανή βία αντιμετώπισαν αστυνομικοί στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, Κουβανούς μετανάστες, μεταξύ των οποίων έγκυες και μικρά παιδιά.

Στο βίντεο το οποίο τραβήχτηκε από μετανάστη, φαίνονται αστυνομικοί να σέρνουν από τα πόδια τους μετανάστες, να τους χτυπούν και τους τραβούν από τα μαλλιά ενώ δεν τους συγκινεί το γεγονός ότι υπάρχουν και μικρά παιδιά, τα οποία έντρομα από τη συμπεριφορά των αστυνομικών ξεσπούν σε κλάματα.

Για περίπου 85 μετανάστες, πρόκειται σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι οποίοι επιχείρησαν την Τετάρτη να πετάξουν για Μιλάνο, με πτήση από το αεροδρόμιο της Ζακύνθου.

Οι περισσότεροι Κουβανοί, 65 στον αριθμό, μεταφέρθηκαν, όπως φαίνεται και στο βίντεο, βίαια, σε ξενοδοχείο του Λαγανά, Τις επόμενες ημέρες θα προωθηθούν σε κέντρα προαναχώρησης σε Κόρινθο και Αττική.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, οι Κουβανοί μετανάστες μέσω Ρωσίας πήγαν στο Βελιγράδι όπου πήραν βίζα. Στη συνέχεια έφθασαν στη χώρα μας μέσω Βόρειας Μακεδονίας και Αλβανίας, όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι με την πρωτοφανή βιαιότητα των αστυνομικών.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter