ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε από τον τρίτο όροφο ενώ προσπαθούσε να χωρέσει στην αίθουσα για να κάνει μάθημα (Photos)

ΑΠΘ: Φοιτητής έπεσε από τον τρίτο όροφο ενώ προσπαθούσε να χωρέσει στην αίθουσα για να κάνει μάθημα (Photos)

Λίγο μετά τις 14:30 ένας φοιτητής που έπεσε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου στην αίθουσα Α της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς επιχειρούσε να χωρέσει στην αίθουσα για να παρακολουθήσει το μάθημα.

Η αίθουσα χωράει 150 άτομα και σε αυτήν βρίσκονταν πάνω από 200 άτομα σύμφωνα με τους φοιτητές. Έτσι αναγκάζονται να βρίσκουν θέση στα πατώματα και κοντά στα παράθυρα. Ο νεαρός φοιτητής βρήκε θέση κοντά στο παράθυρο.

Φοιτητές που βρίσκονταν στην αίθουσα αναφέρουν ότι αυτό επικρατεί σε δυο μαθήματα του έτους, καθώς τα τρία τμήματα συμπτυχθήκαν σε δυο, λόγω έλλειψης καθηγητών. Από την έναρξη του εξαμήνου, επί τρεις εβδομάδες, οι φοιτητές της Νομικής κάνουν μάθημα υπό αντίξοες συνθήκες που σήμερα έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή ενός συμφοιτητή τους.

Στο σημείο βρέθηκε έγκαιρα το ΕΚΑΒ το οποίο αυτή τη στιγμή παρέχει πρώτες βοήθειες στον νεαρό που έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα δε με νεότερη ενημέρωση, ο φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου του διαγνώστηκαν κατάγματα στα άκρα και στα πλευρά, ενώ βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Φωτογραφίες: documentonews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter