Απώλειες στη ΝΔ από την προσχώρηση της ΔΡΑΣΗΣ – Εκτός Λυμπερόπουλος και Σταυρινούδη (Video)

Απώλειες στη ΝΔ από την προσχώρηση της ΔΡΑΣΗΣ – Εκτός Λυμπερόπουλος και Σταυρινούδη (Video)

Για ‘μουτζούρωμα’ της ιδεολογικής ταυτότητας του κόμματος κάνει λόγο σκληρή ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη ΔΑΚΜΜΕ ταξί, στην οποία ο επικεφαλής της Θύμιος Λυμπερόπουλος καυτηριάζει αιχμηρά τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Τα πρόσωπα με τα οποία στελεχώνει την παράταξη έχουν ήδη απορριφθεί από το σύνολο του ελληνικού λαού» (…) «Συνένοχοι σε αυτό το ιδεολογικό έγκλημα δεν θα γίνουμε. Ούτε συνοδοιπόροι στην πορεία θανάτου(της κοινωνίας) που ετοιμάζετε. Η δική μας ΔΡΑΣΗ, η δική μας ΘΕΣΗ είναι δίπλα στην ελληνική κοινωνία που υποφέρει», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

«Κατεβαίνουμε από το “τρένο της Χαλιμάς’”, που τρέχει στις ίδιες ράγες που έτρεξε και το ΠΑΣΟΚ ( σμίκρυνση και μονοψήφιο νούμερο στις εκλογές). Συνένοχοι σε αυτό το ιδεολογικό έγκλημα δεν θα γίνουμε», σημειώνεται.

Στο αιχμηρό κείμενο τους  οι συνδικαλιστές της παράταξης βάλλουν ευθέως κατά των επιλογών Μητσοτάκη, παρατηρώντας: «Ας υπενθυμίσει κάποιος στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ότι το προηγούμενο πέρασμα της από την κυβέρνηση σκότωσε την επιχειρηματικότητα και έκλεισε το δρόμο σε νέες επενδύσεις. Όσο για τις Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις φρόντισε να τις εξαφανίσει με συνοπτικές νεοφιλελεύθερες διαδικασίες».

Αποχώρησε η Σταυρινούδη

Εν τω μεταξύ, την αποχώρησή της από τη ΝΔ ανακοίνωσε με επιστολή της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία ανάρτησε και στον λογαριασμό της στο Facebook, η πρώην βουλευτής της ΝΔ στη Χίο, Μαρία Σταυρινούδη.

Όπως υποστηρίζει,  μέρα με τη μέρα «η ΝΔ χάνει τον ιδεολογικό προσανατολισμό της και απομακρύνεται από τις ιδρυτικές αξίες και θέσεις της».

«Δεν μπορώ δυστυχώς να συνεχίσω να υπερασπίζομαι κάτι που δεν πιστεύω πλέον» και «θα ήθελα τη Ν.Δ πραγματικά ανανεωμένη, απαλλαγμένη από παραμάγαζα και “Γκρούεζες” παλαιοκομματικού τύπου», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter