Αραβικά Εμιράτα-Ντουμπάι: Ποδαρικό στο 2021 με ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού

Αραβικά Εμιράτα-Ντουμπάι: Ποδαρικό στο 2021 με ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χθες 1η μέρα του νέου έτους ανακοινώθηκε ρεκόρ κρουσμάτων από το ξεκίνημα της πανδημίας, με 1. 856 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Μάλιστα η κατάσταση αναμένεται να χειροτερέψει τις αμέσως επόμενες ημέρες όταν και θα ολοκληρωθεί η καταγραφή των κρουσμάτων από τους εορτασμούς για την έλευση της νέας χρονιάς, καθώς η τοπική κυβέρνηση δεν είχε κανένα περιοριστικό μέτρο!

Και αν κανείς θεωρήσει ότι μια τέτοια εξέλιξη θα θορυβούσε τις αρχές, το αντίθετο συμβαίνει στην πραγματικότητα καθώς δεν αναμένονται νέα μέτρα, αλλά αντίθετα αίρονται κι άλλοι περιορισμοί, όπως για παράδειγμα, η θερμομέτρηση σε εστιατόρια, καφέ και εμπορικά κέντρα.

Ξεφάντωμα λοιπόν σε συνθήκες απόλυτου συνωστισμού σε ένα κράτος όπου καλά κρατεί η πανδημία – όπως άλλωστε συμβαίνει σχεδόν παντού στον πλανήτη- έκαναν χιλιάδες εύποροι που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι, για να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά σόου πυροτεχνημάτων ή να επισκεφτούν πολυτελή εστιατόρια και μπαρ.

Όλοι αυτοί οι επισκέπτες γυρνώντας στις χώρες τους – και στην Ελλάδα οι «δικοί» μας- θα φέρουν εκτός από ιλουστρασιόν εμπειρίες και ιικά φορτία….

https://www.youtube.com/watch?v=Dr0Is34QZcA

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter