Αράχωβα: Εντός της ημέρας ανακοινώσεις για την υπόθεση του Όλιβερ (Video)

Αράχωβα: Εντός της ημέρας ανακοινώσεις για την υπόθεση του Όλιβερ (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Νεότερα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 8χρονου χάσκι, Όλιβερ, στην Αράχωβα, αναμένεται να έρθουν στο φως τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Κώστα Κατσαφάδο, αξιωματικοί της Ασφάλειας και του Εγκληματολογικού «έχουν πάρει μαρτυρικές καταθέσεις από όλους τους περίοικους, έχουν εξετάσει βιντεοληπτικό υλικό και εντός της ημέρας, το πολύ και αύριο, θα υπάρχουν ανακοινώσεις γύρω από αυτή την υπόθεση».

Νέα κατάθεση: «Άκουσα κλάμα από σκύλο»

Παράλληλα, για την υπόθεση κατέθεσε στην αστυνομία και μία γυναίκα που ανέφερε ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Όπως ισχυρίζεται, είδε έναν άνθρωπο να κατευθύνεται με ένα σκύλο σε μια αποθήκη και στη συνέχεια άκουσε τόσο κλάμα του σκύλου όπως και ουρλιαχτό ανθρώπου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, η γυναίκα κατέθεσε ότι άκουσε κλάμα από σκυλί. Στην συνέχεια είδε να βγαίνει το σκυλί τραυματισμένο από την αποθήκη και να σέρνεται προς ένα τζιπ όπου και μπήκε από κάτω για να κρυφτεί. Αμέσως μετά βγήκε από την αποθήκη και ο άντρας ο οποίος κατευθύνθηκε σε αυτοκίνητο από την πινακίδα του οποίου η γυναίκα συγκράτησε δύο νούμερα και τα έχει καταθέσει στην αστυνομία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter