Αραχωβίτης: Ο κ. Βορίδης να ασχοληθεί με τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου

Αραχωβίτης: Ο κ. Βορίδης να ασχοληθεί με τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου

Ο Σταύρος Αραχωβίτης, τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τη Λακωνίας αναφέρεται στις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη ο οποίος θεωρεί ότι το να δέρνει η αστυνομία πολίτες και φοιτητές είναι στοιχείο αναγκαστικότητας και τον καλεί να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου, πριν τα αποτελέσματα γίνουν μη αναστρέψιμα.

Ο Σταύρος Αραχωβίτης, τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τη Λακωνίαςσχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη ο οποίος θεωρεί ότι το να δέρνει η αστυνομία πολίτες και φοιτητές είναι στοιχείο αναγκαιότητας τον καλεί να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου, πριν τα αποτελέσματα γίνουν μη αναστρέψιμα.

Η ανακοίνωση του Σταύρου Αραχωβίτη

«Ακούσαμε σήμερα τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Βορίδη, ο οποίος κυνικά υποδεικνύει στην Αστυνομία τη χρησιμοποίηση γκλοπ απέναντι στους φοιτητές που «δεν συνεμορφώθησαν» με την κανονικότητα της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Θυμίζουμε στον κ. Βορίδη ότι είναι Υπουργός και μάλιστα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Και ο κλάδος στον οποίο τοποθετήθηκε για να υπηρετήσει, είτε του αρέσει, είτε όχι, έχει σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας ν’ αντιμετωπίσει.

Το ελαιόλαδο και η βρώσιμη ελιά περνάνε τη χειρότερη κρίση τιμών των τελευταίων χρόνων, μετά την χαμηλότερη του 2012 και την υψηλότερη του 2017, με τους παραγωγούς να βρίσκονται σε απόγνωση. Οι έλεγχοι στο γάλα έχουν επίσης σταματήσει, με αποτέλεσμα γνωστές και μη εξαιρετέες κακές περιπτώσεις γαλακτοβιομηχανιών, να αποθρασύνονται και να «ασελγούν» πάνω στο εισόδημα των κτηνοτρόφων.

Τον καλούμε λοιπόν, ν’ ασχοληθεί ουσιαστικά με τα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου, πριν τα αποτελέσματα γίνουν μη αναστρέψιμα. Για όλους».

Διαβάστε ακόμα

Βορίδης: «Το λέω γλυκά… είναι στοιχείο αναγκαστικότητας» και εννοεί το ξύλο από αστυνομικούς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter