Άρεσε κατά διαστήματα η ΑΕΚ, 3-1 την Μπάνικ Οστράβα

Άρεσε κατά διαστήματα η ΑΕΚ, 3-1 την Μπάνικ Οστράβα

H ΑΕΚ πατώντας… γκάζι κατά διαστήματα, επικράτησε με σκορ 3-1 της Μπάνικ Οστράβα στο «Pilkarski Stadium». Οι Τσέχοι προηγήθηκαν με τον Σασίνκα στο 15’, ενώ δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Λόπες. Τα άλλα δύο γκολ της Ενωσης πέτυχαν οι Μάνταλος (41’), Αλμέιδα (πεν. 80’), ενώ ο Λιβάγια στο 38’ έχασε πέναλτι.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε και πάλι πρώτη γκολ. «Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον ρυθμό που έχουν οι αντίπαλοι, είναι ομάδες που κάνουν περισσότερο καιρό προετοιμασία. Οι δικοί μας παίκτες σε αυτή τη φάση έχουν βαριά πόδια, αν και έχουμε ρίξει την ένταση στις προπονήσεις, αλλά πιστεύω με τον καιρό ο ρυθμός μας και η ένταση θα είναι ακόμη καλύτερα», υποστήριξε ο προπονητής της Ενωσης, ο οποίος ρωτήθηκε για τον αν τον προβλημάτισε κάτι και απάντησε λέγοντας ότι «δεν μπορώ να πω ότι με ανησυχεί κάτι. Βέβαια, πάντα μέσω της δουλειάς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για όλα. Στην επίθεση ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θα πρέπει τις ευκαιρίες να τις κάνουμε γκολ και στην άμυνα να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι».

ΑΕΚ: Μπάρκας (46′ Τσιντώντας), Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (46′ Τσιγκρίνσκι), Λόπες (58′ Γιανούτσος) Αϊντάρεβιτς (46′ Γαλανόπουλος), Γιόχανσον (78′ Μπάμπης), Κλωναρίδης (58′ Γιακουμάκης), Μάνταλος (69′ Αντωνίου), Τρίστασον (46′ Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια (65′ Αλμέιδα).

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ: Σουστρ, Σους, Ζαποτότσνι, Σασίνκα, Χρούμπι, Αλαβέδο, Μπρέντα, Στάνα, Γιακούμποβ, Πόζναρ, Χλίνκα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter