Αργεντινή: Αποθέωση για τον Μέσι και την παρέα του (Video-Photos)

Αργεντινή: Αποθέωση για τον Μέσι και την παρέα του (Video-Photos)
Πηγή: Twitter

Σε πραγματικό παροξυσμό βρίσκεται η Αργεντινή μετά την θριαμβευτική κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ από τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Η «αλμπισελέστε» προσγειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) και επικράτησε έκσταση, τόσο στο Μπουένος Άιρες όσο και σε όλη την χώρα. Οι παίκτες μπήκαν στο ανοιχτό πούλμαν αγκαλιά με το τρόπαιο και γύρισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, οι οποίοι γέμισαν από φιλάθλους που τους περίμεναν ανεμίζοντας τις σημαίες που κρατούσαν στα χέρια τους.

argentini parelasi 6

Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν και την Τρίτη με τους ίδιους ρυθμούς, καθώς ολόκληρο το έθνος ήθελε να δει τους παγκόσμιους πρωταθλητές να σηκώνουν το τρόπαιο μπροστά στα μάτια τους.

Η παρέλαση ξεκίνησε περίπου στις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα) και μετά από τόσες ώρες το πάρτι δεν έχει τελειώσει, καθώς υπολογίζεται ότι στους δρόμους της αργεντίνικης πρωτεύουσας βρίσκονται περισσότεροι από τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι για μία απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων έχουν χρειαστεί τόσες πολλές ώρες, αφού σε ορισμένα σημεία το πούλμαν των νικητών πήγαινε με ταχύτητα πεζού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TyC Sports (@tycsports)

 

Πηγή: ESPN, AFP

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter