Αργολίδα: ΙΧ προσέκρουσε στα σταματημένο περιπολικό και καρφώθηκε σε στύλο – Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες (video)

Αργολίδα: ΙΧ προσέκρουσε στα σταματημένο περιπολικό και καρφώθηκε σε στύλο – Νεκροί οι δύο επιβαίνοντες (video)

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε δύο νέους ανθρώπους τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Δαλαμανάρα Αργολίδας

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Σήμερα (26.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άργους – Ναυπλίου, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 18χρονος ημεδαπός, αρχικά εξετράπη αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε σε εν στάσει ευρισκόμενο περιπολικό όχημα της Δ.Α. Αργολίδας, προκαλώντας του μικρές υλικές ζημιές, συνέχισε την πορεία του και ακολούθως εξετράπη δεξιά, προσκρούοντας σε σταθερό αντικείμενο (τσιμεντένιο στύλο), με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου και του 18χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους- Μυκηνών.”

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία Άργους- Μυκηνών, ερευνάται αν το πλήρωμα του αστυνομικού οχήματος είχε σταθμεύσει νόμιμα στο σημείο και αν ήταν ορατό από τους επερχόμενους οδηγούς. Σε βάρος των αστυνομικών διατάχθηκε Ε.Δ.Ε., όπως ορίζει η νομοθεσία για όργανα της τάξης που εμπλέκονται σε τροχαία.

Πηγή: Αργολικές Ειδήσεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter