Αργυρό μετάλλιο στην δημοτική βιβλιοθήκη των Χανίων

Στις «ασημένιες» βιβλιοθήκες της χώρας, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο για το πρόγραμμα της καλοκαιρινής εκστρατείας 2016, σύμφωνα με την αξιολόγηση της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας κατετάγη η δημοτική βιβλιοθήκη Χανίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, η δημοτική βιβλιοθήκη κατετάγη 11η σε σύνολο 123 βιβλιοθηκών από όλη την Ελλάδα. Τα κριτήρια βάσει των οποίων έγινε η κατάταξη των βιβλιοθηκών περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τον αριθμό των εργαστηρίων, που υλοποιήθηκαν, τη συνεργασία με τοπικούς φορείς για την πραγματοποίηση των εργαστηρίων, τη συμμετοχή των εθελοντών, την προβολή της καλοκαιρινής εκστρατείας, τη συμμετοχή στο διαδικτυακό παιχνίδι «Γίνε εξερευνητής του κόσμου».

Σε δήλωσή της η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Δημοτικών Βιβλιοθηκών, Βαρβάρα Περράκη, τονίζει: «Η έμπρακτη και επίμονη υποστήριξη της επιστημονικής γνώσης, της λογοτεχνίας και γενικότερα του πνευματικού μας πολιτισμού, μέσω του βιβλίου, αποτελεί αρχή και βασικό μέλημα της δημοτικής αρχής».

Από την πλευρά της η προϊσταμένη των δημοτικών βιβλιοθηκών, Βιβή Χουδαλάκη, ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές για τη δημιουργική τους διάθεση, την ανιδιοτελή προσφορά και την πολύτιμη βοήθεια τους στην επιτυχή υλοποίηση των προγραμμάτων της βιβλιοθήκης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.