Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του

Παραδόθηκε στην αστυνομία τελικά ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών που ξυλοκόπησε αγρίως τη 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη.

Ο 46χρονος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του.

Ξεσπά η κόρη του 46χρονου: «Ντρέπομαι που είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή»

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η 40χρονη, που την Παρασκευή ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 46χρονο σύντροφό της δάσκαλο πολεμικών τεχνών, μέσα στο σπίτι του στην Αργυρούπολη.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου – Ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή» γράφει η κόρη του δράστη, σε ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί», αναφέρεται επίσης στην ανάρτηση.

Μάλιστα, κάτω από τη φωτογραφία, γράφει: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter