Αργυρούπολη: Ποινική δίωξη στον συνταγματάρχη για τις ληστείες στις τράπεζες

Αργυρούπολη: Ποινική δίωξη στον συνταγματάρχη για τις ληστείες στις τράπεζες

Ποινική δίωξη άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εις βάρος του συνταγματάρχη, ο οποίος συνελήφθη μετά την απόπειρα ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη,

Ο άνδρας εισέβαλε τη Δευτέρα σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Μαρίνου Γερουλάνου και Γ’ Σεπτεμβρίου, στις 09:40 το πρωί, με χειροβομβίδα, απείλησε υπαλλήλους, αρπάζοντας χρήματα.

Ο κατηγορούμενος μετά την άσκηση ποινική δίωξη σε βάρος του παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 53χρονος φέρεται να διέπραττε ληστείες σε υποκαταστήματα Τραπεζών από τον περασμένο Οκτώβριο. Εισερχόταν στα καταστήματα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, χρησιμοποιώντας χειρουργική μάσκα, προσποιούμενος τον πελάτη και αφού ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους με την απειλή αντικειμένου που παρουσίαζε ως εκρηκτικό μηχανισμό-χειροβομβίδα, αφαιρούσε τα χρήματα από το ταμείο. Στη συνέχεια διέφευγε από τη βοηθητική πόρτα (έφοδο κινδύνου) του καταστήματος.

Διαβάστε επίσης: Αργυρούπολη: Εν ενεργεία στρατιωτικός ο ληστής με τη χειροβομβίδα

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter