Αρης: Βαριά ήττα στη Νορβηγία από τη Μόλντε (3-0)

Αρης: Βαριά ήττα στη Νορβηγία από τη Μόλντε (3-0)

Μόνο σε ένα θαύμα για πρόκριση μπορεί να ελπίζει ο Αρης μετά την βαριά ήττα του με 3-0 από την Μόλντε στη Νορβηγία στο πρώτο παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σκορ που με βάση τη σημερινή 98/8) άσχημη εικόνα του πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί την ερχόμενη Πέμπτη (15/8) στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Αρης μπήκε νωθρά στο ματς, έδωσε χώρο στους Νορβηγούς που δεν είχαν να επιδείξουν κάτι το ιδιαίτερο πέρα από το ότι είναι ένα πειθαρχημένο σύνολο και το πλήρωσαν αφού η άμυνα του έμπαζε από παντού. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές στο πρώτο μέρος με τους Εϊκρεμ (25’) και Χέσταντ (32’).

Στο β’ μέρος ο Αρης προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν ήταν σε καλή μέρα. Σα να μην έφθανε αυτό στο 66’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βέλεθ και τα πράηγματα έγιναν χειρότερα καθώς στο 88’ ο Έλιγκσεν έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητής ο Ιταλός Μαουρίσιο Μαριάνι

Μόλντε: Κράνινξ, Χάραλντσεϊντ, Μπιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Χάουγκεν, Χουσαΐν (74’ Έλιγκσεν), Άουρσνες, Χέσταντ, Έικρεμ, Ομοϊγουάνφο (85’ Κνούτζον), Τζέιμς.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (68’ Δεληζήσης), Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Ιντέγε (81’ Λάρσον), Τόνσο (74’ Φετφατζίδης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter