Αρης: Δεύτερος με τριάρα επί του Ατρόμητου

Αρης: Δεύτερος με τριάρα επί του Ατρόμητου

Ο Αρης εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και επικρατώντας 3-0 του Ατρόμητου στο «Κλ. Βικελίδης) πέρασε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατέκτησαν δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο έχασαν δύο ευκαιρίες, στο 2’ με τον Γκάμα και στο 8’ με τον Σάσα. Το σκορ άνοιξε στο 22’ με ένα σουτ- «κεραυνό» του Γκανέα 5-6 μέτρα έξω από την περιοχή (1-0). Ο Ατρόμητος αντέδρασε και είχε δύο ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση με τους Νταβιώτη (25’) και Νάτσο (44’), αλλά δεν τα κατάφερε.

Η νίκη για τον Αρη κλείδωσε στο 65’. Ο Γκανέα έβγαλε την σέντρα και ο Σάσα με κεφαλιά – ψαράκι νίκησε τον Θεοδωράκη (2-0). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80’ με σουτ του Σίλβα Σαντέ.

Ο Γ. Τζοβάρας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Δεληζήση, Κάτσε, Τομάσεβιτς, Νταβιώτη.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Γκανέα, Ροζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν (79’ Σάκιτς), Σάσα (79’ Κάτσε), Τζέγγο, Γκάμα, Μπερτόγλιο (64’ Μάνος), Μπρούνο (69’ Σίλβα Σαντέ), Μήτρογλου (64’ Μαντσίνι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Γκάλο (77’ Ούμπιδες), Γούτας, Γκαλβάι, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Εντομβόνγι (46’ Κωτσόπουλος, 70’ Μάτιτς), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (66’ Ραμπέγιο), Νταβιώτης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter