Αρης: Με ηγέτη και σκόρερ τον Μπρούνο Γκάμα νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ

Αρης: Με ηγέτη και σκόρερ τον Μπρούνο Γκάμα νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ

Ο Αρης με πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Γκάμα που πέτυχε δύο γκολ ξεκίνησε με νίκη τα πλέι οφ επικρατώντας στην έδρα του με 3-1 του ΟΦΗ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21’. Ο Δεληζήσης απομάκρυνε λανθασμένα την μπάλα, κάτοχος της οποίας έγινε ο Μάνος που τροφοδότησε τον Σακόρ κι αυτός με πλασέ νίκησε τον Κουέστα. Ο Νορβηγός σκόρερ είχε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα από τις 4 Ιανουαρίου και από το παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο. Είχε τραυματιστεί μετά από σύγκρουση με το κεφάλι με τον συμπαίκτη του Νίκο Κοροβέση και υποβλήθηκε σε διαστοματική μικροεπέμβαση. Επέστρεψε υγιής και κατάφερε να κάνει σεφτέ για την ομάδα στα γκολ στους αγώνες κατάταξης.

Η απάντηση για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 42’ με σκόρερ τον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος πανηγυρίζοντας πήγε στον πάγκο όπου έβγαλε μία φανέλα που είχε σε στάμπα τα σήματα του νοσηλευτικού προσωπικού, του ΕΣΥ και των σωμάτων ασφαλείας.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε μία ανάσα από ένα δεύτερο γκολ στο 60’, αλλά ο Μάνος με σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι του Αρη.

Ο Μπρούνο Γκάμα «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 73’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80’ με σκόρερ τον Κόρχουντ.

Η κρητική ομάδα είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Φιγκεϊρέδο στο 87’.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ιντέγε, Μαρινάκη, Σεμέντο, Ναμπί.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Ρόουζ, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Σόουζα (90’ Μπαγκαλιάνης), Βέλεθ, Σάσα (90’ Τόνσο), Φετφατζίδης (83’ Μπα), Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα (83’ Μαρτίνες), Ιντέγε (63’ Μαντσίνι).

ΟΦΗ: Γουάλεϊ, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης (85 Μπράουν), Μεγιάδο (Ζοάο Βίκτορ), Σακόρ (56’ Στάικος), Ναμπί (85’ Νοικοκυράκης), Σεμέδο, Νέιρα, Μάνος (65’ Φιγκεϊρέδο).

***Με μπλουζάκια με το μήνυμα «I can’t breath» εμφανίστηκαν κατά την είσοδο τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι ποδοσφαιριστές του Άρη και του ΟΦΗ, καθώς και οι διαιτητές του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα κατά του ρατσισμού, μετά την δολοφονία του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, από αστυνομικούς στη Μινεάπολη των ΗΠΑ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter