Αρης: Με Μαντσίνι νίκησε 1-0 την ΑΕΛ

Αρης: Με Μαντσίνι νίκησε 1-0 την ΑΕΛ

Ο Αρης με γκολ του Μαντσίνι (82’) νίκησε σε φιλικό 1-0 την ΑΕΛ, η οποία ήταν καλύτερη στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

«Είμαι ικανοποιημένος, πέτυχα ένα γκολ, είχα μια ακόμη ξεκάθαρη ευκαιρία για να σημειώσω κι ένα δεύτερο. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν τη νίκη. Γενικώς είμαστε καλά», δήλωσε ο σκόρερ, ενώ μιλώντας για την

ετοιμότητα της ομάδας του, είπε: «Εχουμε ποιότητα κι ένα καλό γκρουπ. Στόχος είναι να πάρουμε το 100% από την ποιότητά μας. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα μας».

Ο προπονητής της Λάρισας Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε: «Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και το ζητούμενο είναι να διορθώσουμε ότι δεν κάναμε καλά, κρατώντας παράλληλα τα θετικά στοιχεία. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί στον επιθετικό τομέα. Γενικώς, δεν μένω στο αποτέλεσμα, αυτά μας ενδιαφέρουν στο πρωτάθλημα. Αυτό που μ’ ενδιέφερε το είδα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος».

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς, Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκανέα, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο, Φετφατζίδης, Μπρούνο Γκάμα, Λόπεθ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης αγωνίστηκε με τους Κουέστα, Μαρμαρίδης, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Σενγκέργκης, Αντέμ (82’ Τσαγκαλίδης), Μπακούτσης, Μαρτίνες, Μαντσίνι, Μάνος, Χατζηπιρπιρίδης.

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Ναγκί, Μπέρτος, Στιλιάνο, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Αλί Γκαζάλ, Τόρζε, Ντουρμισάι, Τρούγιτς. Από το 63ο λεπτό η ΑΕΛ αγωνίστηκε με την εξής ενδεκάδα: Μάγιτς, Μαϊδάνος, Μούζεκ, Ηλιάδης, Γρηγορόπουλος, Χαλάτσης, Σπάρβ, Παπάζογλου, Πλατέλλας, Βινίτσιους, Πινακάς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter