Άρης Πορτοσάλτε μαινόμενος κατά Ανδρέα Παπανδρέου με τον Κεγκέρογλου να του απαντά

Άρης Πορτοσάλτε μαινόμενος κατά Ανδρέα Παπανδρέου με τον Κεγκέρογλου να του απαντά

Εδώ και δεκαετίες εκεί στο Φάληρο είχαν και έχουν πρόβλημα με το όνομα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Γενικά βέβαια έχουν πρόβλημα με ό,τι δεν εκπροσωπεί 100% το κεφάλαιο.  

Έτσι σήμερα ο προπαγανδιστής της Ν.Δ. και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, δεν συγκρατήθηκε και ξεπερνώντας κάθε κριτική για την Ε.Ε. (που πάντα ήταν καλή ακόμα και στα μνημόνια) επιτέθηκε κατά του Ανδρέα Παπανδρέου για να του απαντήσει κατάλληλα ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου.

Αφορμή του ξεσπαθώματος του Άρη Πορτοσάλτε ήταν η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ, σαν σήμερα, 28 Μαΐου του 1979, με τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή να υπογράφει τη συμφωνία.

Ο Άρης Πορτοσάλτε αφού είπε πως «η Ελλάδα από μια γραφική χώρα έγινε μια κανονική χώρα, αυτή η στιγμή έσωσε τη χώρα», εν συνεχεία δεν… άντεξε και άφησε αιχμές για τον ιστορικό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ και άλλοτε πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πού θα τα έβρισκε όλα εκείνα τα κεφάλαια ο Ανδρέας Παπανδρέου -ο οποίος έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο- να σκορπίσει στην Ελλάδα; Πού θα τα έβρισκε; Θα τα γεννούσε το λεφτόδεντρο ή θα τα πετούσε το ελικόπτερο του ΠΑΣΟΚ;».

Κεγκέρογλου: Είσαι προπαγανδιστής

Μέσω twitter, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου απάντησε άμεσα και σκληρά.

«Κύριε Πορτοσάλτε, έχεις καταντήσει προπαγανδιστής χειρίστου είδους. Γιατί χρησιμοποιείς τη δημόσια συχνότητα για να προωθείς το διχασμό;;; Δεν σέβεσαι τίποτα;;; Οι πρωινοί χαρακτηρισμοί σου για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι παραπάνω από απαράδεκτοι!! Ντροπή σου!!!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter