Αρης Σπηλιωτόπουλος σε κυβέρνηση: Αφήστε τους λεονταρισμούς και συγκαλέστε Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

Σκληρή γλώσσα προς την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στα ελληνοτουρκικά χρησιμοποιεί ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει τους λεονταρισμούς στην ανίσχυρη Λιβύη και να συγκαλέσει άμεσα το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Άρη Σπηλιωτόπουλου έχει ως εξής:

Ναι η απόφαση Τουρκίας-Λιβύης είναι νομικά ανίσχυρη. Όμως δεν παύει η Τουρκία να θέτει ζητήματα, να λαμβάνει τις πρωτοβουλίες και εμείς απλά να τρέχουμε από πίσω.

Κι όταν αυτό συμβαίνει τότε από τους υπεύθυνους πολιτικούς ακούμε κραυγές, ύβρεις και επίδειξη λεονταρισμών έναντι της ανίσχυρη... Λιβύης.

Μόνο αμηχανία δείχνουν... Μόνη υπεύθυνη πολιτική είναι η Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών με στόχο τη χάραξη νέας μακροπρόθεσμης στρατηγική στα εθνικά μας θέματα

Κάθε μέρα που περνά είναι και πιο αργά... #Τουρκια #λιβύη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ναι η απόφαση Τουρκίας-Λιβύης είναι νομικά ανίσχυρη. Όμως δεν παύει η Τουρκία να θέτει ζητήματα, να λαμβάνει τις πρωτοβουλίες και εμείς απλά να τρέχουμε από πίσω. Κι όταν αυτό συμβαίνει τότε από τους υπεύθυνους πολιτικούς ακούμε κραυγές, ύβρεις και επίδειξη λεονταρισμών έναντι της ανίσχυρη... Λιβύης. Μόνο αμηχανία δείχνουν... Μόνη υπεύθυνη πολιτική είναι η Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών με στόχο τη χάραξη νέας μακροπρόθεσμης στρατηγική στα εθνικά μας θέματα Κάθε μέρα που περνά είναι και πιο αργά... #Τουρκια #λιβύη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άρης Σπηλιωτόπουλος (@aris_spiliotop) στις

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.