Αρης: Το πλαστικό χορτάρι φοβάται ο Παντελίδης στο Μόλντε

Αρης: Το πλαστικό χορτάρι φοβάται ο Παντελίδης στο Μόλντε

Ο Άρης με νωπές τις δάφνες πρόκρισης του από τον Β’ προκριματικό γύρο επί της ΑΕ Λεμεσού, δοκιμάζεται αύριο (8/8, 20:00, Cosmote Sport 2HD) στο «Aker Stadion» από την Μόλντε, για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και αναζητάει το αποτέλεσμα που θα του δώσει ένα προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Πέμπτη, για πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι « από την πρώτη στιγμή που μάθαμε την κλήρωση, γνωρίζαμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Μία ομάδα με αρκετά έντονο ρυθμό, συνοχή. Μία καλή ομάδα. Είναι μειονέκτημα για μας ο πλαστικός τάπητας. Αυτό το διάστημα είναι πολύ σημαντικό. Ακόμα και από μία προπόνηση περιμένεις να βελτιώσεις την ομάδα σου λίγο παραπάνω. Τα δύο ταξίδια δεν μας βοήθησαν πολύ αλλά τις μέρες που βρεθήκαμε στην Θεσσαλονίκη τα παιδιά δούλεψαν αρκετά καλά. Πιστεύω ότι θα δείξουμε αυτό που πρέπει. Θεωρώ ότι θα βάλουμε τις βάσεις ώστε να έχουμε εμείς τις περισσότερες πιθανότητες στο δεύτερο μας»

Οσο για την τιμωρία του από την UEFA (δεν θα καθίσει αύριο στον πάγκο αλλά στην εξέδρα) για φραστικό επεισόδιο που είχε στην Κύπρο με οπαδούς της Λεμεσού είπε: «Δεν έχω τιμωρηθεί ποτέ ξανά. Γενικά δεν δίνω πολλά δικαιώματα. Είναι άδικο διότι αυτό που έγινε στην Κύπρο δεν ήταν καλό. Οποιοσδήποτε θα γυρνούσε να κοιτάξει. Μέσα στο γήπεδο η ομάδα ακούει λίγο τις εντολές της ομάδας. Δεν θα την επηρεάσει»

Από την πλευρά του ο Νικολά Ντιγκινί τόνισε πως «θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να κοιτάξουμε να πάρουμε μία ισοπαλία, να μην δεχθούμε γκολ. Και αν σκοράρουμε, θα είναι ένα πολύ θετικό σενάριο για εμάς”.

Για το ότι πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν είπε ότι “είναι λεπτομέρεια ότι το έκανα και πέρυσι και φέτος. Μακάρι να κερδίσουμε και με 2-0 και ας μην σκοράρω».

“Πίστη στις ικανότητές μας”

Ο τεχνικός της Μόλντε, Έρλινγκ Μόε επεσήμανε: «Δεν πρόκειται να πάμε στους αγώνες, με την λογική ότι προσαρμοζόμαστε σύμφωνα με τους αντιπάλους. Είμαστε τόσο σίγουροι, έχουμε πίστη σε μας στις δικές μας δεξιότητες και στον τρόπο με τον οποίο κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο Αρης είναι δύσκολη ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του»

Στο μεταξύ έφθασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Λόρενς Ντε Μποκ, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τη Λιντς. Ο 27χρονος Βέλγος αγωνίζεται ως αριστερός μπακ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter