Άρης – Conference League: Νίκησε με 2-1 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά αποκλείστηκε

Άρης – Conference League: Νίκησε με 2-1 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά αποκλείστηκε
ΑΡΗΣ -

Αντίο Ευρώπη είπε ο Άρης που πάλεψε, επικράτησε με 2-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 0-2 του πρώτου παιχνιδιού στο Ισραήλ κι αποκλείστηκε από τα play off του Conference League. Έτσι, το μοναδικό κέρδος για το Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η νίκη και οι βαθμοί που αυτή δίνει στην προσπάθεια να αποφευχθεί η κατρακύλα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, είχαν δοκάρι στο 25’ με απευθείας φάουλ του Πάλμα, προηγήθηκαν με πέναλτι του Γκρέϊ στο 60’, αλλά μια ολιγωρία στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στον Ζαχάβι να ισοφαρίσει στο 74’ και να μετατρέψει σε «της τιμής» το γκολ του Ντουκουρέ στο 81’, αφού όσο κι αν προσπάθησαν στη συνέχεια οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Οι Ισραηλινοί έπαιζαν με δέκα παίκτες από τη φάση του πέναλτι, λόγω αποβολής του Γκλάζερ, φάση στην οποία αποβλήθηκαν επίσης ο team manager του Άρη Θωμάς Ναζλίδης και ο γενικός αρχηγός της Μακάμπι.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάγιο, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ (90’+5 Ντιόπ), Νταμπό (68’ Καμάτσο), Μαντσίνι (78’ Ματέο Γκαρσία), Ιτούρμπε (68’ Μανού Γκαρσία), Πάλμα (90’+5 Χατζηιωάννου), Γκρέι.

ΜΑΚΑΜΠΙ: Πέρετζ, Ζεράλδες, Νιρ Μπίτον, Γεϊνί, Σαμπορίτ, Χοζέζ (78’ Καντίλ), Κούβας (66’ Γκολάσα), Φαν Όφερεμ (90’ Ναν Μπίτον), Γκλάζερ, Κανιχόβσκι (90’ Ρίκαν), Γιοβάνοβιτς (66’ Ζαχάβι).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter