Άρης – Λαμία 5-0: Με πρωταγωνιστή τον Λουίς Πάλμα οι κίτρινοι διέλυσαν τους κυανόλευκους

Άρης – Λαμία 5-0: Με πρωταγωνιστή τον Λουίς Πάλμα οι κίτρινοι διέλυσαν τους κυανόλευκους

Με χατ τρικ του Λουίς Πάλμα (33’, 36’, 58’) και με γκολ των Φαμπιάνο (17’), Γκρέι (91’) ο Αρης συνέτριψε την Λαμία με 5-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας1.

Η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των κίτρινων στο 20’. Το σκορ ήταν ήδη στο 1-0 και ο Τ. Σιδηρόπουλος με δύο κίτρινες κάρτες απέβαλε τον Μπεχαράνο. Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο επιθετικός από την Ονδούρα, ο οποίος νίκησε τρεις φορές τον Σαράνοφ. Ο Αρης είχε δοκάρι με τον Φαμπιάνο στο 48’, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Γκρέι.

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί απ’ ότι στα προηγούμενα ματς, βάλαμε και πέντε τέρματα και πήραμε το ματς. Δεν ξέρω γιατί ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, αλλά πήραμε αυτό που αξίζαμε», δήλωσε ο προπονητής του Αρη Αλαν Πάρντιου, ο οποίος πρόσθεσε: «Μία τέτοια νίκη μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας που ήταν στο Περιστέρι και έγιναν όσα… έγιναν, αλλά και σε αυτούς που ήρθαν σήμερα να μας υποστηρίξουν».

O T. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ιτούρμπε, Σιμόν.

AΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Ετέμπο (85’ Ιτούρμπε), Ματέο Γκαρσία (65’ Ντιόπ), Μαντσίνι (65’ Γκρέι), Πάλμα (85’ Νταμπό), Μανού Γκαρθία, Ζερβίνιο (65’ Καμάτσο).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν (86’ Προβυδάκης), Σαραμαντάς, Αντέτζο, Κορνέζος, Μπεχαράνο, Σλίβκα (75’ Καραμάνος), Ασκόφσκι (46’ Τζανδάρης), Τσιλούλης (88’ Μποάκιε), Ντε Βινσέντι (46’ Νούνιες), Γιακουμάκης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter