Άρης: Μεταγραφική «βόμβα» με Ζερβίνιο

Άρης: Μεταγραφική «βόμβα» με Ζερβίνιο

Σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία έφτασε ο Άρης καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Ζερβίνιο ένα από τα πολύ γνωστά ονόματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με θητεία μεταξύ άλλων στην Ρόμα και στην Άρσεναλ.

Ο Ζερβίνιο έχει αγωνιστεί σε δύο Μουντιάλ με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού και τον είχε αντιμετωπίσει η εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2016. Εχει μετάσχει και σε πέντε τελικές φάσεις Κυπέλλων Εθνών Αφρικής.

Ο 35χρονος επιθρτικός έλυσε τη συνεργασία του με την Τραμπζονσπόρ με την οποία κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στην Τουρκία, και στην οποίας ήταν συμπαίκτης με τον Μπακασέτα και τον Σιώπη. Δεν έπαιξε σε πολλά ματς (εννιά συμμετοχές, δύο γκολ), αλλά είχε να αντιμετωπίσει και έναν σοβαρό τραυματισμό.
O διεθνής (88 συμμετοχές, 23 γκολ) Ιβοριανός σταρ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Μπέβερν, στη συνέχεια πήγε στην Γαλλία για την Λε Μαν και την Λιλ με την οποία κατέκτησε το νταμπλ και έγινε περιζήτητος από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Το 2011 πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ (έντεκα γκολ, δώδεκα ασίστ). Δύο χρόνια αργότερα τον απέκτησε η Ρόμα (26 γκολ, 20 ασίστ), ενώ το 2016 πήγε στην Κίνα με μυθικό συμβόλαιο. Επέστρεψε στην Ευρώπη για την Πάρμα όπου έπαιξε τρία χρόνια (με 28 γκολ!) μέχρι το περασμένο καλοκαίρι και τη μεταγραφή του στην Τραμπζονσπόρ.

H άφιξη του Ζερβίνιο στην Θεσσαλονίκη αναμένεται αύριο Τετάρτη (14/7).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter