Άρης: «Μία συγγνώμη είναι λίγο…»

Άρης: «Μία συγγνώμη είναι λίγο…»

Μία δύσκολη εβδομάδα περιμένει τον Αρη μετά τον σημερινό (20/11) διασυρμό του με 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, σε μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση ήττες της ιστορίας του.

Οι οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ ο Άκης Μάντζιος από την πλευρά του μίλησε για μία ντροπιαστική βραδιά.

Ο επίσημος Άρης θέλησε να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας και ζήτησε συγγνώμη μέσα από τα social media, οπου ανάρτησε “Αρης-ΠΑΣ 0-5, ένα συγγνώμη είναι λίγο”.

Από την πλευρά του ο Ακης Μάντζιος που πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση δήλωσε μετά το ματς: “Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα γι’ αυτό το παιχνίδι. Είναι ντροπιαστική βραδιά για την ομάδα μας. Σε τίποτα δεν θυμίζει τον Άρη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα τεράστιο συγγνώμη σε όλους».

“Ενα μεγάλο μπράβο”

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΣ, Ηρακλής Μεταξάς δήλωσε: “Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Ακολούθησαν το πλάνο και μας βγήκε. Πήραμε μάθημα στο φιλικό και πήραμε αυτή τη νίκη. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Προετοιμάσαμε να κλείσουμε κάποιες κινήσεις του αντιπάλου και μας βγήκε”.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter