Αρης – Ολυμπιακός 1-1, έχουν περιθώρια βελτίωσης

Αρης – Ολυμπιακός 1-1, έχουν περιθώρια βελτίωσης

Στη πρόβα τζενεράλε πριν από την σέντρα της Σούπερ Λίγκας1, Αρης και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο φιλικό του «Κλεάνθης Βικελίδης». Από το παιχνίδι είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο ομάδες έχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα του αγώνα και έχασαν ευκαιρίες, ενώ οι πρωταθλητές δεν απείλησαν. Πριν γίνει το 1-0 ευκαιρίες χάθηκαν με τους Σάσα (4’) και Μάνο (8’). Στο 38’ ο Μαντσίνι έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο Γκαρσία νίκησε στον αέρα τον Λαλά και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Αρης συνέχισε να δημιουργεί φάσεις με τους Μπερτόγλιο (42’, 52’), Μαντσίνι (46’), ενώ στο 55’ ο Μαντσίνι είχε δοκάρι (η μπάλα κόντραρε στον Παπασταθόπουλο). Ο Ιταλός έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 64’ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στο τελευταίο 15λεπτο και στο 80’ ισοφάρισε με κεφαλιά του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένιτς, Σάκιτς, Λούμορ, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο, Ντιαγέ (90’ Μαρμαρίδης), Σάσα, Μαντσίνι (82’ Ματίγια), Μπερτόγλιο (82’ Χαΐροβιτς), Γκαρσία (61’ Ιτούρμπε), Μάνος (90’ Γκάνεα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Μ’ Βιλά, Λόπες (70’ Αλγκασίμ Μπα), Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλος (70’ Παπαδόπουλος), Ξενιτίδης, Μπα (90’ Κίνκουε), Λαλά (81’ Αποστολόπουλος), Βαλμπουενά, Σοάρες, Καρμπόβνικ.

**Οι οπαδοί του Άρη, οι οποίοι βρέθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης», φώναξαν συνθήματα κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη, της Ομοσπονδίας αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με αφορμή την ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών που επιβλήθηκε στην ομάδα τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter