Αρης – Ολυμπιακός 1-1: Του έβαλε φρένο και του «ψαλίδισε» τις ελπίδες για τον τίτλο

Αρης – Ολυμπιακός 1-1: Του έβαλε φρένο και του «ψαλίδισε» τις ελπίδες για τον τίτλο
SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)

Ο Αρης κατάφερε να σταματήσει τον Ολυμπιακό (1-1) και να του ψαλιδίσει πολύ τις όποιες ελπίδες του για την διεκδίκηση του τίτλου, με τους Πειραιώτες να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν την γκέλα του ΠΑΟΚ στη Λαμία και να τον προσπεράσουν στην 3η θέση.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2’ έχασαν κλασική ευκαιρία. Ο Εσε «έσπασε» την μπάλα στον Φορτούνη, αυτός του την επέστρεψε, ο Αργεντινός μέσος πλάσαρε, αλλά ο Κουέστα ήταν σε ετοιμότητα.

Ο Ολυμπιακός πίεζε για να ανοίξει το σκορ και στο 24’ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Γιόβετιτς κουβάλησε την μπάλα 25 μέτρα, πάσαρε στον Φορτούνη, αυτός σέντραρε με τον Μαυροβούνιο να πιάνει την κεφαλιά και τον Κουέστα να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι. Ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Ιμπόρα εκτέλεσε με κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους Πειραιώτες και στο 34’ έχασαν νέα ευκαιρία με τον Ροντινέι να μην μπορεί να βρει στόχο από πλεονεκτική θέση.

Δεύτερο δοκάρι

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έχασε κι άλλη ευκαιρία. Ο Ελ Κααμπί από κοντά προσπάθησε να σκοράρει, ο Οντουμπάτζο όμως έδιωξε πάνω στην γραμμή. Η μπάλα βρήκε τον Μαροκινό και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη τους ευκαιρία στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Τζολάκη να αποκρούει το σουτ του Φετφατζίδη.

Στο β’ μέρος ο Α΄ρης ήταν εκείνος που αιφνιδίασε τους Πειραιώτες. Τραγικό λάθος του Ντόη στη σέντρα, ο Μορόν πήρε τη μπάλα βγήκε μόνος με τον Τζολάκη τον οποίο πλάσαρε για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν πάντως και στο 53’ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Μετά από συνδυασμό Γιόβετιτς, Ελ Κααμπί, Φορτούνη, ο τελευταίος βρήκε τον Μάρτινς που με έξοχο πλασέ από πλάγια έκανε το 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον έλεγχο του αγώνα στη συνέχεια αλλά δεν μπορούσαν να βρουν ευκαιρίες, καθώς ο Αρης έκλεισε τους χώρους και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα στο 90’+1’ από λάθος του Κάρμο, ο Μορόν σούταρε προ του Τζολάκη αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μπλόκαρε.

O Ράντε Ομπρένοβιτς (Σλοβενία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μαρτίνς, Ζαμόρα.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμάτζιο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα (90’+3’ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Φετφατζίδης (60’ Γκαρθία), Σαβέριο (60’ Ζαμορα), Μορόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Έσε (68’ Τσικίνιο), Φορτούνης, Γιόβετιτς (68’ Ποντένσε), Μαρτίνς (79’ Ναβάρο), Ελ Κααμπί (87’ Ελ Αραμπί)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter