Αρης – Ολυμπιακός 1-2: Επιστροφή στις νίκες με Ναβάρο, Ροντινέι

Αρης – Ολυμπιακός 1-2: Επιστροφή στις νίκες με Ναβάρο, Ροντινέι

Μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει πολύτιμη νίκη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 19η αγωνιστική της Super League, επί του Αρη με 2-1 και να απομακρυνθεί 8 βαθμούς από τον αντίπαλο του στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Το ματς πήρε από το ξεκίνημα πολύ γρήγορο ρυθμό και μετά το 10ο λεπτό ο Ολυμπιακός πήρε την κατοχή της μπάλας και με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Ροντινέι άρχισε να δημιουργεί κινδύνου για την άμυνα των γηπεδούχων. Και αφού απείλησε με τον Μασούρα στο 15’, στο 17’ από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Ροντινέι από τα δεξιά, ο Χουτετσιώτης έκανε κακή έξοδο και ο Ισπανός φορ με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Τρία λεπτά μετά, σε μια προσπάθεια του Ναβάρο στη περιοχή, ο Ισπανός ανατράπηκε από τον Φαμπιάνο και ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε στο 21’ ο Ροντινέι που έστειλε στη μία γωνία τον Χουτεσιώτη και στην άλλη τη μπάλα κι έγραψε το 0-2, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στους Πειραιώτες…

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν κι άλλο τον αιφνιδιασμένο Αρη και με σουτ στο 28’ του Αλεξανδρόπουλου και στο 30’ του Μαρτίνς απείλησαν και για το 0-3. Καλή ευκαιρία έχασε και πάλι ο Μαρτίνς στο 42’ μετά από ατομική προσπάθεια.

Στο β’ μέρος ο Αρης βγήκε πιο αποφασιστικός προκειμένου να βρει ένα γρήγορο γκολ για να αλλάξει την ψυχολογία του ματς και προσπάθησε να απειλήσει με τους Μορόν και Σουλεϊμάνοφ. Στο ίδιο διάστημα οι φιλοξενούμενοι πιο συντηρητικοί είχαν πρώτο στόχο να μην αιφνιδιαστούν και μετά να αιφνιδιάσουν σε κάποια αντεπίθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν μακριά από τον Πασχαλάκη τους επιθετικούς του Αρη, παρά την είσοδο των Σαβέριο, Ζαμόρα και Φετφατζίδη που έδωσε κάποια ζωντάνια στους γηπεδούχους αλλά μέχρι εκεί…

Στο τελευταίο πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν για κάτι καλύτερο και αφού έχασαν πολύ καλή ευκαιρία στο 88’ με τον Μοντόγια, στο 90’ κατάφεραν να μειώσουν το σκορ με αυτογκόλ του Κίνι από γύρισμα του Νταρίντα και στις πεντάλεπτες καθυστερήσεις το ματς πήρε φωτιά, αλλά οι Πειραιώτες άντεξαν και πήραν το τρίποντο…

Ο Δανός Μόρτεν Κρογκ «κιτρίνισε» τους Φαμπιάνο, Ρόουζ, Αλεξανδρόπουλο, Ροντινέι.

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο (66’ Μοντόγια), Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι, Βερστράτε, Πάρντο (56’ Ζαμόρα), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (56’ Σαβέριο), Παναγίδης (75’ Φετφατζίδης), Μορόν (66’ Γκαρθία).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πασχαλάκης, Ροντινέι, Κίνι, Ρέτσος, Ντόη (84’ Μπιανκόν), Εσε, Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος (78’ Καμαρά), Μασούρας, Μαρτίνς (64’ Ποντένσε), Ναβάρο (84’ Φορτούνης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter