Αρης: Ορθιος στην Κρήτη (1-1 με τον ΟΦΗ) με πέναλτι στο 90’

Ο Αρης, αν και ήταν ανύπαρκτος επιθετικά, κατάφερε να αρπάξει έναν βαθμό από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η κρητική ομάδα ήταν καλύτερη, προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο σκορ, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει και δεύτερο γκολ κι αυτό της στοίχισε. Στην εκπνοή του ματς οι κίτρινοι κέρδισαν πέναλτι, το αξιοποίησαν και πήραν έναν ανέλπιστο βαθμό.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στην πρώτη φάση που δημιουργήθηκε στο ματς. Στο 15’ ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ, ο Βούρος πήρε την πρώτη κεφαλιά ύστερα από άστοχη έξοδο του Κουέστα και ο Πασαλίδης με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 1-0. Στη φάση του γκολ ο σκόρερ συγκρούστηκε με τον Εντιαγέ, ο οποίος μετά από λίγο έγινε αλλαγή.

Στο 45’ ο ΟΦΗ έχασε μοναδική ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Ο Γκαγιέγκος βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, αλλά Κουέστα απέκρουσε.

Στο 50’ο Λάμπρου εκτέλεσε φάουλ και ο Κουέστα με δυσκολία αποσόβησε τον κίνδυνο. Ο Αρης δεν απειλούσε επιθετικά, αλλά στο 89’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ιτούρμπε από τον Μπαλογιάννη. Στο επόμενο λεπτό ο Μπρούνο Γκάμα ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και ισοφάρισε.

Ο Παπαπέτρου (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γκαγιέγκος, Μαρινάκη, Μεγιάδο, Τζέγκο, Σάκιτς.

ΟΦΗ: Eπασί, Μαρινάκης, Mπαλογιάννης, Βούρος, Πασαλίδης (65’ Γιαννούλης), Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Ντε Γκούζμαν, Τοράλ (71’ Φαν Ντάινεν), Λάμπρου (83’ Στάικος), Καστάνιος (71’ Καμάου).

ΑΡΗΣ: Koυέστα, Σάκιτς, Γκάνεα (46’ Αγμπενιένου), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο (81’ Ματίγια), Σάσα, Εντιαγέ (22’ Μαντσίνι), Γκαρσία (40’ Ιτούρμπε), Γκάμα, Καμαρά (81’ Μάνος).

Ετικέτες