Άρης – Παναθηναϊκός 68-80: Ξεμούδιασμα εν όψει Βερολίνου (Videos)

Άρης – Παναθηναϊκός 68-80: Ξεμούδιασμα εν όψει Βερολίνου (Videos)

Με μία σχετικά εύκολη νίκη επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο ολοκλήρωσε ο ελλιπής Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του για την γ’ φάση της Basket League: 68-80. .

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 25-32, ενώ η διαφορά έμεινε κοντά στους 10 πόντους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αυξήθηκε στα τελευταία λεπτά.

Οι τραυματίες Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έμειναν στην Αθήνα και συνέχισαν τη θεραπεία τους εν όψει του ευρωπαϊκού ημιτελικού της Παρασκευής 24 Μαΐου με τη Φενέρμπαχτσε στο Βερολίνο. Οι Λεσόρ, Μήτογλου έπαιξαν ελάχιστα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο Κέντρικ Ναν, που νωρίτερα ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague μαζί με τον Ματίας Λεσόρ, Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, Μάικ Τζέιμς, Φακούντο Καμπάτσο, πέτυχε 8 πόντους. Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι ήταν πρώτος σκόρερ με 17, ενώ διακρίθηκαν και οι Γκριγκόνις 10, Μωραΐτης 9, Γκραντ 8. Ο νεαρός Αλέξανδρος Σαμοντούροφ αγωνίστηκε 33 λεπτά με συγκομιδή 6 πόντων.
Από τον Άρη του Γιάννη Καστρίτη, ο Βασίλης Τολιόπουλος έμεινε στους 7 πόντους. Ξεχώρισαν οι Γκάλινατ 13, Ντε Σόουζα 14, Ριντ 10.

Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογική σημασία, αφού η τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου είχε κριθεί. Τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Περιστέρι-Κολοσσός και Προμηθέας-Άρης. Στην τετράδα θα προκριθούν οι ομάδες που θα πετύχουν 2 νίκες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter