Άρης: Παραδόθηκε στο Καζακστάν, ήττα με 2-0 από την Αστάνα

Άρης: Παραδόθηκε στο Καζακστάν, ήττα με 2-0 από την Αστάνα

Κατώτερος των περιστάσεων ο Αρης ηττήθηκε με 2-0 από την Αστάνα στο Καζακστάν για τον β’ προκριματικό γύρο του UEFA Conference League και στη ρεβάνς δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει τα δεδομένα. Την ζημιά στους Θεσσαλονικείς έκανε ο Κροάτης επιθετικός Μαρίν Τομάσοφ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν καλά στον αγώνα και στο 6’ έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μπερτόγλιο. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 24΄με σουτ του Τομάσοφ (1-0). Μεγάλη ευθύνη έχει ο Ντένις, ο οποίος ήταν εκτός θέσης.

Ο Αρης απείλησε άλλες δύο φορές με τον Μαντσίνι (30’, 32’), αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου η Αστάνα πάτησε γκάζι για να πετύχει άλλο ένα γκολ και έχασε ευκαιρίες με τους Κουάτ (51’), Εουγκένιο (54’) και Μπαρσεγκιάν (60’). Το 2-0 έγινε στο 70’ με σκόρερ και πάλι τον Τομάσοφ, ο οποίος πέτυχε με κεφαλιά το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 75’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σιμούνοβιτς, ωστόσο ο Άρης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ο Γερμανός διαιτητής Μπάστιαν Ντάνκερτ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπεναλουάν, Μπρούνο, Ματίγια.

Αστάνα: Νεπογκόντοβ, Σιμούνοβιτς, Μπίτρι, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ, Εμπόνγκ, Κουάτ (85’ Γκούρμαν), Τσουπέρκα, Τομάσοφ, Εουγκένιο (78’ Τομάσεβιτς), Μπαρσεγκιάν (88’ Μπεκιράι).

Άρης: Ντένις, Σάκιτς (77’ Τζέγκο), Γκάνεα, Δεληζήσης (77’ Χαϊροβιτς), Μπεναλουάν, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (62’ Μήτρογλου), Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία (46’ Μπρούνο), Μαντσίνι (87’ Μάνος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter