Άρης: Περίπατο στο Περιστέρι, νίκησε 3-1 τον Ατρόμητο

Άρης: Περίπατο στο Περιστέρι, νίκησε 3-1 τον Ατρόμητο

Ο Άρης πέρασε από το Περιστέρι, επικρατώντας 3-1 του Ατρόμητου στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στο πάγκο του.

Οι «κίτρινοι» άνοιξαν το σκορ στο 11’. Ο Σούντγκρεν έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μαντσίνι με μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 14’ έχασαν ευκαιρία με τον Κουλούρη, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ. Στο 16’ ο φορ του Ατρόμητου βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουέστα, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Κουέστα πάλι απέκρουσε το σουτ του Κουλούρη, ωστόσο αυτή τη φορά ο Σπιριντόνοβιτς μάζεψε το… ριμπάουντ και ισοφάρισε (1-1).

Ο Κουλούρης ήταν ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του. Στο 59’ υπέπεσε σε πέναλτι (χέρι) το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκάμα (1-2). Ο Αρης πέτυχε και τρίτο γκολ στο 65’ Ο Παπαδόπουλος «πούλησε» την μπάλα, ο Ματέο Γκαρσία την έκλεψε και τελείωσε εύστοχα τη φάση (1-3).

Οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη διπλή ευκαιρία να μειώσουν το σκορ στο 75’, αλλά ο Δεληζήσης έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας της ομάδας του.

Ο Περράκης (Αθηνών) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μαντσίνι, Καστεγιάνο, Κουλούρης, Kωτσόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Κυρ. Παπαδόπουλος, Στρούγγης (86’ Πιζάνο), Καστελάνο, Ντένιτς, Καρτάλης (61’ Νάτσος), Σάλομον, Μουνίθ (74’ Κωτσόπουλος), Σπιριντόνοβιτς (86’ Μπεντινέλι), Κουλούρης.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο (46’ Δεληζήσης), Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο, Σάσα, Μαντσίνι (26’ Ματέο Γκαρσία), Γκάμα (63’ Χαϊροβιτς), Εντιαγέ (85’ Ματίγια), Καμαρά (85’ Αλί).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter