Αρης – Βόλος 2-0: Πέρασε ένα εύκολο απόγευμα

Αρης – Βόλος 2-0: Πέρασε ένα εύκολο απόγευμα

Με γκολ των Μορόν και Ανσαριφάρντ ο Αρης νίκησε εύκολα 2-0 τον Βόλο στην 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Μορόν έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 11’, ενώ ο Σουλεϊμάνοφ, είχε δύο επικίνδυνα σουτ το ένα μπλόκαρε ο Κόβακς (24’), το άλλο έφυγε λίγο άουτ (27’). Στο 33’ πάλι ο γκολκίπερ του Βόλου έσωσε το σουτ του Νταρίντα από ευνοϊκή θέση. Στο 44’ χάθηκε για τον Αρη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μανού Γκαρθία έκανε το σουτ, ο Κόβακς απέκρουσε και ο Μορόν σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Όμως, ο,τι δεν κατάφερε ο φορ του Αρη στη φάση αυτή, το κατάφερε δύο λεπτά μετά. Στο 45’+1’ ο Μανού Γκαρθία με τακουνάκι τροφοδότησε τον Μορόν. Ο Ισπανός έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Κόβακς και κατέληξε στα δίχτυα του (1-0).

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όπως είναι σύνηθες φέτος, η ΠΑΕ του Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ρέφερι με αφορμή τις κίτρινες κάρτες που έδειξε στους παίκτες της. «Συγχαρητήρια στον κ. Γκάμαρη. Στο 10ο λεπτό είχε προλάβει να βγάλει δυο ανύπαρκτες κίτρινες σε ποδοσφαιριστές μας. Στο 30ο «ανακάλυψε» και 3η κίτρινη. Μέχρι το τέλος του αγώνα θα βρει τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή μας να αποβάλλει. Καλά για τα ανύπαρκτα φάουλ που ανακαλύπτει μόνο εις βάρος μας μην το σχολιάσουμε…» ανέφερε η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ.

Μετά το 70’ ο Αρης βρήκε κενούς χώρους στην άμυνα του Βόλου και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τους Σουλεϊμάνοφ και Νταρίντα, ενώ στο 74′ πολύ δυνατό σουτ του Ζαμόρα μέσα από την περιοχή, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ανσαριφάρντ έκανε τη κεφαλιά αλλά ο Λούνα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 87’ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με το πρώτο του γκολ (από λάθος διώξιμο του Αλχο) με τη φανέλα του Αρη τελείωσε ουσιαστικά το παιχνίδι (2-0).

Ο Ανδρέας Γκάμαρης «κιτρίνισε» τους Ντε Καμπς, Γκαρσία, Κόμπα, Τζούρασεκ, Τσοκάνη, Ανσαριφάρντ, Καλογερόπουλο.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Φεράρι, Μπράμπετς, Ρόουζ, Οντουμπάτζο, Βέλεθ (81’ Ζιλ), Νταρίντα (89’ Φετφατζίδης), Γκαρθία (71’ Τζούρασεκ), Σαβέριο (71’ Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ, Μορόν (71’ Ανσαριφάρντ).

ΒΟΛΟΣ: Κόβακς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Λούνα, Σιέλης, Τρουιγέ (63’ Μπερτόλιο), Γκλάβτσιτς (37’ Μπαριέντος), Ντε Καμπς (63’ Τσοκάνης), Ασεχνούν (76’ Ολιβέρα), Κόμπα, Γκαρσία (76’ Μωραϊτης).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter