«Αριστεία» και στα Χανιά: Τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ Κισάμου σε κοντέινερ εμπορευμάτων! (εικόνες)

«Αριστεία» και στα Χανιά: Τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ Κισάμου σε κοντέινερ εμπορευμάτων! (εικόνες)

Τέλη Αυγούστου έφτασαν στην Κίσαμο οι προκατασκευασμένες σχολικές αίθουσες για να στεγαστεί το ΕΠΑΛ και το ΓΕΛ της περιοχής για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί η κατασκευή νέου σχολικού συγκροτήματος καθώς το παλαιό κρίθηκε ακατάλληλο λόγω των φθορών που επιδεινώθηκαν από σεισμούς.

Και ενώ η υποδοχή των 27 προκάτ αιθουσών έγινε με χαρά, τα βλέμματα σάστισαν όταν είδαν πως στον χώρο όπου τοποθετήθηκαν υπάρχουν και δύο κοντέινερ εμπορευμάτων.

Όπως έγινε γνωστό, τα κοντέινερ θα…. «στεγάσουν» τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ, κάτι που προκάλεσε την οργή του δασκάλου και προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Αντώνη Τσαλαπάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του σημείωσε:

«Αυτο ειναι το όραμα της Δημοτικής αρχης της Κισάμου και του προέδρου της Δευτεροβαθμιας σχολικης επιτροπής για τα παιδιά μας. Σε κοντεινερ καραβιου θα στεγαστουν τα εργαστήρια του ΕΠΑΛ. Αν τα συγκεκριμένα έχουν τις ιδιες πιστοποιησεις με τις προκατ αιθουσες που εστειλε το υπουργειο να τις δώσουν δημόσια. Μονο ντροπη θα έπρεπε να νιώθουν αυτοι που παίρνουν έστω και προσωρινά τετοιες αποφάσεις για τους μαθητές των σχολείων.

Αν ο δημος με τους τρεις μεγαλυτερους τουριστικους προορισμους της Κρήτης δεν έχει κονδύλια για την επίλυση των εκτακτων κτιριακων προβλημάτων ας ρωτήσει άλλους δήμους που με μικροτερους πόρους δείχνουν μεγαλύτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον στην νεα γενιά.

Περιμένουμε από τον Αντιδημαρχο Παιδειας Γιωργος Χαχλακης να παρεμβει. Η απόφαση του Προέδρου της Δευτεροβαθμιας σχολικης επιτροπής και του Διευθυντή του ΕΠΑΛ είναι σε παντελώς λάθος κατεύθυνση».

Πηγή: flashnews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter