Αρλέτα: Σήμερα τα γενέθλιά της – Πώς εξελίσσεται η υγεία της

Αρλέτα: Σήμερα τα γενέθλιά της – Πώς εξελίσσεται η υγεία της

Σήμερα, 3 Μαρτίου, είναι τα γενέθλια της αγαπημένης τραγουδίστριας που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα». Μια τέτοια γιορτινή μέρα, ένα μήνυμα αισιοδοξίας έρχεται να γεμίσει χαρά όλους τους θαυμαστές της και τους ανθρώπους που την αγαπούν και ανησυχούν για εκείνη.

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοΐτης με μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επιβεβαιώνει ότι η πορεία της υγείας της βελτιώνεται!

Συγκεκριμένα μαζί με μια φωτογραφία της γράφει:

«Σαν σήμερα γεννήθηκε και η Αρλέτα. Γίνεται 72 ετών και η πορεία της υγείας της βελτιώνεται, γεμίζοντάς μας όλους με χαρά! Έχει δρόμο ακόμη μπροστά της, αλλά δεν τη φοβάμαι! Θα τα καταφέρει, θα την ξεπεράσει κι αυτή την περιπέτεια και θα ασχοληθεί ξανά με ό,τι την ευχαριστεί και τη ”γεμίζει”! Η photo είναι από τον Οκτώβρη του 2009, έναν βροχερό Οκτώβρη που έστησα μία γρήγορη, πρόχειρη, μα και όμορφη φωτογράφηση της. Πλάτη στο φακό, άνοιξε την κόκκινη ομπρέλα της και κοιτούσε έξω την πλατεία Κυψέλης. Θέλω να την ξαναζήσω τη σκηνή αυτή – μαζί της! Όλες μας οι ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή της στον κόσμο που τη λατρεύει! Χρόνια της πολλά!»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1216935158426556&set=a.103554156431334.4351.100003302498294&type=3&theater

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter